Toto nie je alternatíva k Acrobatu. Toto je plnohodnotný program na tvorbu PDF dokumentov. Z ktorejkoľvek aplikácie, ktorá podporuje tlač. Nie je to však len obyčajný tlačový ovládač. Je to program na tvorbu PDF dokumentov z rôznych iných dokumentov a formátov. Aplikovať sa dajú dokopy a vo výsledku si z celého adresára wordovských dokumentov spravíte jedno PDF. Presne podľa vašich predstáv a presne tak, aby dokument vyhovoval štandardom potrebným v organizáciách.

Rýchlosť tvorby PDF, široké možnosti nastavenia, vhodný aj na tvorbu archívneho formátu PDF, vlastné profily

Silnou stránkou je najmä vysoká rýchlosť vytvorenia dokumentu PDF, tiež aj prispôsobenie, ako má vyzerať. Na všetko sú pripravené šablóny, ktoré si upravíte podľa vašich potrieb. Tým sa dajú vytvoriť PDF dokumenty vhodné na posielanie emailom a čítanie na mobile a obrazovke počítača alebo dokumenty určené na tlač. Profily slúžia aj na automatizovanie udalostí. Vytvoríte PDF v štandarde PDF/A ako archívny a zároveň mu pridáte meta informácie, ktoré chcete, aby obsahoval. Nezáleží potom na tom, z akej aplikácie ste ho previedli do PDF.

Definovanie profilu. Pri tvorbe PDF stačí potom vybrať profil, podľa ktorého sa vytvorí dokument

Sledovať môžete prebiehajúce konverzie, históriu úloh a mať kompletný prehľad o tvorbe PDF. Špičkový nástroj, ktorý určite treba mať vo výbave.

Stiahnutie a registrácia

Program si stiahnete tu. Zaregistrujete ho po prvom spustení. V zobrazenom okne kliknete na tlačidlo Get Free Key, čím sa otvorí webová stránka s formulárom. Stačí vyplniť svoje údaje a správny email, na ktorý vám potom príde registračný kľúč.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.