Streamovacia služba prichádza s vtipnou stránkou, ktorú promovala priamo vo svojej seriálovej epizóde.

Nazýva sa Streamberry a nejde o novú streamovaciu službu, ale o vymyslenú službu, ktorá bola použitá v 1. časti 6. série Black Mirror. V nej sa odohrávala fikcia založená na generovaní nových seriálových epizód za pomoci umelej inteligencie a toho, že sleduje životy používateľov, ktorí sa rozhodli používať filmovú aplikáciu. Epizóda mala názov Joan is awful a hlavná postava si v seriálovej epizóde vybrala na sledovanie práve tento seriál, keďže pomenovanie bolo na základe jej mena.

Hlavná hrdinka sa nechtiac stala nežiaduco slávnou vďaka každej novej epizóde, ktorá bola odvysielaná na základe jej života a udalostí z predchádzajúceho dňa. Vy sa takisto môžete stať pomyselným seriálovým hrdinom. Na tejto stránke treba nahrať vašu fotografiu alebo sa odfotiť fotoaparátom zo smartfónu alebo z prenosného počítača a následne sa vytvorí web, ktorý bude simulovať filmovú streamovaciu službu. Po novom už s uvedením prvej epizódy seriálu a vašou fotografiou, v našom prípade Michal is awful.

Je treba súhlasiť s marketingovým použitím vašej fotografie, no ide o nevinný pokus a vtipnú upútavku na ďalší obsah Netflixu. Fanúšikovia tohto seriálu si všimnú, že nižšie uvedené náhľady majú odlišné názvy ako v originálnych častiach jednotlivých sérií.

Pravdepodobne ich ale spoznáte aj s pozmenenými názvami, pretože charakteristické obrázky zostali. Zo strany tejto služby hodnotíme počin ako veľmi pekný marketingový nápad, ktorý vás môže pobaviť.

netflix a streamberry uputavka na serialZdroj: TOUCHIT

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.