Služby SkyShowtime, Disney+, Max aj DAFilms.sk prichádzajú s atraktívnym obsahom aj v júli.

Letné mesiace nás zvyčajne vyťahujú von do prírody, amfiteátrov či do kín. Ak však preferujete sledovanie filmov v pohodlí domova, prípadne si radi pozriete filmy či seriály počas letných upršaných dní, máme niečo pre vás. Známe streamovacie služby si aj tento mesiac pripravili pre predplatiteľov množstvo nového obsahu, ktorým sa môžete inšpirovať a pozrieť si nejaký ten film či seriál.

Novinky prinášajú služby ako SkyShowtime, Disney+, Max či DAFilms.sk. Tešiť sa môžete ako na rodinné komédie či muzikály, tak aj na vojnovú drámu, dokumentárny film či napínavý seriál. Svoj program si teda tento mesiac nájde v novinkách na streamovacích službách takmer každý.

Zóna záujmu (Max)

Film z roku 2023, Zóna záujmu rozpráva príbeh partnerov Rudolfa a Hedvigy, ktorí žijú so svojimi deťmi vo veľkom dome so záhradou. Každý deň oslavujú večerou, spomínajú na Taliansko, užívajú si výlety a prežívajú pekné dni. Za múrmi ich domu sa však ozývajú znepokojivé zvuky a občas aj krik. Táto vojnová dráma si isto získa vašu pozornosť. Pozrieť si ju môžete na platforme Max, kde sa nachádza aj množstvo ďalšieho podobného obsahu.

Zóna záujmuZdroj: Max
Zóna záujmu

Sestry z dymovej sauny (DAFilms.sk)

V Estónsku sa nachádza dymová sauna. Je to fenomén zapísaný v zozname UNESCO a niekoľko žien v nej zdieľa svoje najtemnejšie tajomstvá a intímne skúsenosti. Podieľajú sa na starodávnych rituáloch, ktorými zmývajú hanbu a získavajú silu. Dokument Sestry z dymovej sauny bol ocenený za réžiu na festivale Sundance a ak zaujal aj vás, môžete si ho pozrieť na platforme DAFilms.sk.

Sestry z dymovej saunyZdroj: DAFilms.sk
Sestry z dymovej sauny

Následníci: Vzostup Red (Disney+)

Rodinný muzikál z produkcie Disney prichádza na streamovacie služby. Už štvrtá časť série Následníci rozpráva príbeh mladších generácií typických rozprávkových postáv. Najnovšie však dcéry Srdcovej kráľovnej a Popolušky cestujú v čase. Chcú tak zabrániť prevratu v kráľovstve Auradon, ktorý navždy zmenil životy mnohých ľudí. Pôvodný film Disney+ si budete môcť pozrieť už 12. júla.

Vtáci sťahováci (SkyShowtime)

Rodinná komédia plná akcie vás v službe SkyShowtime vezme na vzrušujúci let počas zábavnej operenej dovolenky rodiny Mallardovcov. Tá nie je úplne v poriadku, keďže otec Mack je spokojný s tým, že s rodinou bude navždy v bezpečí pádlovať na rybníku v Novom Anglicku. Mama Pam si však želá, aby ich deti spoznali celý šíry svet. Vydajú sa tak na zimu na juh, ich plány sa však rýchlo zvrtnú. Animovanú rodinnú komédiu si budete môcť pozrieť v službe SkyShowtime už od 20. júla.

Vtáci sťahováciZdroj: SkyShowtime
Vtáci sťahováci

Fantasmas I. (Max)

Fantasmas I. je šesťdielny príbeh o tom, ako scénarista, režisér a komik Julio rozpráva o tom, ako stratil zlatú ustricovú náušnicu. Pri hľadaní tohto vzácneho predmetu však uvažuje o rôznych nezvyčajných postavách, ktoré stretáva často v strašidelných a komických príbehoch v alternatívnej verzii New Yorku. Túto novú minisériu by ste si v službe Max určite nemali nechať ujsť. Najmä ak hľadáte niečo, pri čom si dobre oddýchnete.

Fantasmas I.Zdroj: Max
Fantasmas I.

Parazit (DAFilms.sk)

Film Parazit je čierna komédia, ktorá sleduje chudobnú, no prefíkanú štvorčlennú rodinu, ktorá sa rozhodne infiltrovať do bohatej domácnosti jedného biznismena. Dva odlišné svety sa tak stretnú, z čoho môžu vzniknúť neočakávané situácie. Tento film pracuje s prvkami thrilleru, drámy, no aj satiry. Kórejský film z roku 2019 tak nájdete na platforme DAFilms.sk.

Medveď – 3. séria (Disney+)

Skvelý seriál z oblasti kuchyne a stravovania získal tretiu sériu. Reštauračný biznis nie je žiadna malina a svoje o tom vie aj Carmy v podaní geniálneho Jeremyho Allena Whitea. V tretej sérii tohto seriálu hlavné postavy, z ktorých sa postupne stáva rodina, posunú perfekcionizmus v biznise ešte ďalej a upevnia svoje vzťahy. Tretia séria seriálu Medveď bude dostupná na Disney+ už od 17. júla.

Bargain (SkyShowtime)

Seriál Bargain je adaptáciou rovnomenného krátkeho filmu z roku 2015. Muži sú pod zámienkou sexuálnych zážitkov vylákaní do vzdialeného hotela. Tam sa stávajú súčasťou obchodu s orgánmi, no po katastrofálnom zemetrasení sú obete, priekupníci aj kupci uväznení v rozpadávajúcej sa budove. Musia však bojovať, aby za každú cenu prežili následky. Tento seriál si môžete pozrieť na SkyShowtime už od 4. júla.

BargainZdroj: SkyShowtime
Bargain

Zdroj: SkyShowtime, Disney+, Max, DAFilms.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.