Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Motorola razr 40 ultra, ktorý bol nedávno uvedený na trh v regióne EMEA, spája inovatívny dizajn a prémiové špecifikácie, čím vytvára moderné prevedenie ikonického smartfónu razr.

Táto prepracovaná klasika, ktorá premosťuje medzeru medzi módou a technológiou, slúži aj na riešenie kľúčových problémov zákazníkov. Pozrite sa na štyri kľúčové funkcie, ktoré by mal každý vedieť o modeli motorola razr 40 ultra…

Urobte viac bez toho, aby ste zariadenie otvorili

Spotrebitelia chcú od svojich smartfónov väčšiu funkčnosť. Preto je motorola razr 40 ultra vybavený najväčším, najpokročilejším a interaktívnym externým displejom na vyklápacom smartfóne*, ktorý ponúka rozšírené možnosti pre produktivitu, hranie hier, zábavu a prispôsobenie.

motorola razr 40 ultra
motorola razr 40 ultra

Používatelia môžu sledovať svoje obľúbené relácie a filmy, robiť si selfie alebo získať trasy pomocou veľkého 3,6-palcového externého displeja s frekvenciou 144 Hz. Motorola razr 40 ultra umožňuje používateľom napísať rýchlu odpoveď pomocou plnohodnotnej zabudovanej klávesnice alebo použiť dedikovaný panel Spotify na prepínanie medzi vlastným zoznamom skladieb, výberom nových staníc a dokonca zobrazovať odporúčaných interpretov a zoznam skladieb, vytvorených iba pre nich. Či už používate vnútorný alebo externý displej, môžete plynulo prepínať medzi oboma obrazovkami tak, aby ste mohli ľahko vykonávať všetko potrebné.

Vzhľadom na to, že prispôsobenie je pre spotrebiteľov vždy najvyššou prioritou, je telefón motorola razr 40 ultra vybavený možnosťou výberu zo sortimentu farebných živých tapiet, štýlov moto clock hodín, skratiek na jednoduchú navigáciu a panelov poskytujúcich dokonalý zážitok z prispôsobenia.

motorola razr 40 ultra
motorola razr 40 ultra

Zachytávanie obsahu je teraz oveľa jednoduchšie

V súčasnosti spotrebitelia viac ako kedykoľvek predtým oceňujú možnosť rýchlo zachytiť obsah.   Spoločnosť Motorola to uprednostnila v modeli motorola razr 40 ultra s funkciou Flex View. Funkcia Flex View umožňuje používateľom postaviť telefón samostatne vo viacerých uhloch a funguje ako zabudovaný statív na cestách, čím otvára nové spôsoby interakcie, snímania a tvorby.  Vďaka vybaveniu vysokokvalitnými fotoaparátmi, sledovaniu tváre pomocou umelej inteligencie, nahrávaniu bez použitia rúk a náhľadom na veľkom externom displeji môžu používatelia ľahko zachytiť dokonalý záber.

Motorola Razr 40 UltraZdroj: TOUCHIT.sk
Motorola Razr 40 Ultra pri selfie fotení

Zážitky s fotoaparátom, ktoré stoja za to

Motorola razr 40 ultra je vybavený hlavným fotoaparátom s 12 Mpx snímačom s funkciou Instant Dual Pixel PDAF, ktorá zaručuje rýchlejší a presnejší výkon, bez ohľadu na svetelné podmienky. Prináša tiež viaceré vylepšenia softvéru fotoaparátu, od stabilizácie Horizont lock až po možnosť natáčania videa v režime nočného videnia.

Funkcia Photo Booth umožňuje používateľom zobraziť ukážku a zachytiť štyri rôzne pózy v štyroch perfektne načasovaných obrázkoch, pričom všetky sa spúšťajú jednoduchým gestom otvorenej dlane.

Používatelia môžu tiež veľký externý displej využiť ako zrkadlo pred odfotením selfie s vysokokvalitnými fotoaparátmi, ktoré používateľom umožňujú priblížiť sa 3x bližšie ako štandardný objektív, aby videli každý malý detail.

Motorola Razr 40 UltraZdroj: TOUCHIT.sk
Motorola Razr 40 Ultra v polohe stan. Všimnite si ovládacie tlačidlá

Ikonický, vreckový a štýlový ako vždy

Motorola razr je prvé skladacie véčko na svete, ktoré prinieslo prelomové technologické inovácie. S uvedením motorola razr 40 ultra spoločnosť Motorola ešte viac vylepšila dizajn smartfónu. Razr 40 ultra prináša dokonalú rovnováhu medzi štýlom a inováciami a v porovnaní s inými skladacími zariadeniami na trhu je najtenším vyklápacím smartfónom v tomto odvetví. Prepracovaný mechanizmus pántov umožňuje po otvorení prakticky hladký a bezproblémový dotykový displej bez ohybov. Vďaka farbám, použitému materiálu, prevedeniu matného skla alebo vegánskej kože ma smartfón po sklopení mimoriadne elegantný a moderný vzhľad.

Motorola Razr 40 UltraZdroj: TOUCHIT.sk
Motorola Razr 40 Ultra

*Na základe nasledujúcich funkcií, ktoré sa nenachádzajú v iných telefónoch s vertikálnym vyklápaním: 3,6-palcová obrazovka, obnovovacia frekvencia až 144 Hz a rozlíšenie 1056 x 1066.

Značky: