Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovší zvukový profil novej generácie a rozširujúci sa ekosystém Super X-Fi prekonávajú konvenčné zvukové hranice a prinášajú podmanivé zvukové scény.

Spoločnosť Creative Technology, ktorá stavia na základoch svojej oceňovanej technológie Super X-Fi Headphone Holography, predstaví úplne nový zvukový profil Super X-Fi Gen4. Táto najnovšia verzia sa môže pochváliť výraznými vylepšeniami dynamického rozsahu, čistoty a priestorového vnímania. Super X-Fi Gen4 nielenže zvyšuje latku, ale aj nanovo definuje štandard pre pohlcujúce zvukové zážitky. Vďaka tejto najnovšej aktualizácii si používatelia môžu vychutnať rozšírený dynamický rozsah, ktorý prináša bohatšiu a detailnejšiu reprodukciu zvuku. Spolu s vylepšenou čistotou si môžu používatelia dopriať krištáľovo čistý zvuk, ktorý zachytí každú jemnú nuansu, zatiaľ čo zdokonalený pocit priestoru ponúka rozsiahlejšiu a realistickejšiu zvukovú scénu.

Technológia Super X-Fi zlepšuje zvukový zážitok používateľov tým, že v slúchadlách reprodukuje pohlcujúcu zvukovú scénu špičkových priestorových reproduktorových systémov, ktorá je ďalej prispôsobená sile umelej inteligencie (AI) pre pozoruhodne prirodzený zážitok z počúvania. Od svojho debutu na veľtrhu CES 2019 používatelia aj kritici vyjadrili nadšenie nad realizmom personalizovaného zvuku, ktorý je prispôsobený podľa ich antropometrických profilov. Od ponorenia sa do akcie filmového trháku až po precítenie energie živého koncertu alebo ponorenie sa do podmanivého sveta hier, Super X-Fi dokáže všetko oživiť s dych vyrážajúcimi detailmi a presnosťou.

Super X-Fi pre reproduktory

Technológia Super X-Fi, pôvodne navrhnutá pre slúchadlá, povýšila osobný zvuk na novú úroveň vďaka personalizovanému priestorovému holografickému zážitku. Teraz je táto inovatívna technológia pripravená zmeniť prostredie domácej zábavy tým, že prinesie rovnaký revolučný zážitok do reproduktorových systémov. Debut technológie Super X-Fi pre reproduktory prináša nový rozmer domácej zábavy a s ľahkosťou mení akýkoľvek obytný priestor na živú koncertnú sálu alebo divadlo. Vďaka každému tónu, rytmu a zvuku, ktorý rezonuje s podmanivým realizmom a hĺbkou, môžu používatelia očakávať pohlcujúce počúvanie, ktorá odráža spokojnosť, ktorú si už dlho užívajú používatelia slúchadiel Super X-Fi.

Super X-Fi Gen4 bude celosvetovo zavedený v júni, pričom používatelia budú musieť jednoducho nakonfigurovať a stiahnuť svoje nové profily prostredníctvom aplikácie SXFI APP.

Rozširujúci sa ekosystém Super X-Fi

Spoločnosť Creative Technology už čoskoro predstaví integráciu technológie Super X-Fi do svojho pripravovaného produktového radu, ktorý bude zahŕňať TWS slúchadlá až po prémiové slúchadlá a reproduktory. Toto rozšírenie umožní používateľom preniknúť do sveta Super X-Fi na ich preferovaných platformách streamovania, ako sú Netflix, YouTube a Spotify, dokonca aj na kompaktných slúchadlách a reproduktoroch.

„Naša komunita používateľov zohrala kľúčovú úlohu pri formovaní vývoja Super X-Fi, pretože poskytla cenné poznatky a údaje. So Super X-Fi Gen4 napredujeme ďalej a prinášame ešte pohlcujúcejší zážitok z počúvania, ktorý sa vymaňuje z obmedzení plochého a nevýrazného zvuku. Okrem toho s radosťou oznamujeme aj nadchádzajúcu integráciu technológie Super X-Fi do celého nášho produktového radu, čím používateľom ponúkame bezproblémový prístup k priestorovému zvuku bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú,“ povedal Lee Teck Chee, technologický riaditeľ spoločnosti Creative a vynálezca technológie Super X-Fi.

Ďalšie informácie o technológii a produktoch Super X-Fi nájdete na adrese sxfi.com.

Značky: