Tento letný festival podporí spojenie ľudí s podobnými myšlienkami, vytvorí priestor na tvorbu priateľstiev, partnerstiev v osobnej alebo pracovnej rovine.  5. augusta v areáli WakeLake Zlaté Piesky od 12.00 do 05.00Príď si užiť zábavu, šport, hudbu a relax na festivale Surf IT!

Teraz máte jedinečnú príležitosť vyhrať jednu z 12 vstupeniek v hodnote 55 eur úplne zadarmo. Stačí ak do 25. 7. 2017 vyplníš nižšie uvedený formulár a zaradíme Ťa do žrebovania.


Hlavným poslaním festivalu je spájať. Podarilo sa nám spojiť spoločnosti VNET a areál WakeLake. Podarilo sa nám spojiť viac ako 30 partnerov, ktorí pre Vás spolu vytvárajú Surf IT.

 

Podporujeme slovenskú tvorbu, ľudí!

Robíme to formou športu, zábavy, umeleckého či tanečného zážitku. Dávame tak priestor na budovanie vzťahov.

Počas denných aktivít sa Vám predstavia úspešní slováci, ako sú juniorskí majstri vo volejbale, skvelá Aron Mitu a jej tanečný workshop, na Wake Laku sa Vám predvedú jazdci Andy Král a Samo Jamal, či predstavia slovenské kapely Komajota a Puding Pani Elvisovej. Spojenie oddychu a dobrého jedla pokračuje v našej hipster village, kde máte príležitosť ochutnať pastrami od BARsKDE, španielsku paelu od La Bottegy, osviežiť sa chladivým zázrakom od Kounu, či Johna Lemona, ochutnať najlepšie donutky v meste od La Donuteria , či vychutnať si kávičku od Tulac-u a oddýchnuť si v našej Chill zóne.

Celý deň je pre Vás pripravených množstvo športových aktivít na vode alebo súši, kde si prídu na svoje muži, ženy, ale aj detičky.

Vychutnajte si s nami západ aj východ slnka.

Po západe slnka nič nekončí, ale práve začína. Pre milovníkov filmov pod hviezdami máme pripravenú filmovú projekciu komédie Itinéraire bis – Náhradný plán pod holým nebom distribuovanú spoločnosťou Magicbox, ktorá už toto leto uvedie nový film Luca Bessona – Valerian do Vašich kín.

Zabávajte sa s nami do rána s rytmami DJ Spina a vychutnajte si ranný východ slnka s nami.

Celým festivalom Vás bude sprevádzať moderátor Otec Mirec, ktorý svojou živelnosťou dodá festivalu tú správnu letnú energiu.

Nové zážitky spoja skvelých ľudí, buďte medzi nimi aj Vy!

Dátum konania: 5. 8. 2017
Predpredaj lístkov: www.surfit.sk

Viac informácií na www.surfit.sk.
Sleduj aj fanpage na Facebooku –  Surfit fanpage>>
Alebo followuj event SurfIt na Facebooku>>

Značky: