Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V rámci nového radu vstavaných spotrebičov značka Hotpoint kompletne zmodernizovala aj svoj rad vstavaných chladniček. Prinášajú neuveriteľne praktické riešenie vnútorného priestoru pre zväčšenie jeho kapacity a inovatívne technológie, ktoré pomáhajú uchovať čerstvé aj mrazené potraviny v dokonalých podmienkach na dlhý čas.

Rad kombinovaných chladničiek Hotpoint disponuje unikátkou technológiou Active Oxygen 2.0, ktorá pomáha udržať potraviny svieže ako v deň ich zakúpenia, zatiaľ čo špeciálny systém ventilácie vzduchu udržiava optimálnu vlhkosť a teplotu. Technológia mrazenia Freezing Care udržiava ideálne podmienky v celom vnútornom priestore mrazničky. Hotpoint tiež predstavuje novú kombináciu vstavanej jednodverovej chladničky a mrazničky Supreme — dokonalý pár dvoch samostatných spotrebičov, ktoré je možné umiestniť vedľa seba a vyhovieť tak domácnostiam, ktoré potrebujú mimoriadne veľkú kapacitu.

Nový dizajn vnútorných priestorov je čistejší a lineárnejší. Jeho praktické riešenie umožňuje v chladničke udržať poriadok oveľa jednoduchšie – čo je jedným z kľúčových požiadaviek súčasných domácností. Kapacita kombinovanej chladničky sa zväčšila celkovo o 10% a v mrazničke až o 40%, vďaka čomu v nich môžete uskladniť aj veľké kusy potravín. Priehradky pre rôzne typy potravín, ako napríklad mäso či ryby, alebo špeciálna priehradka pre šetrné rozmrazovanie, sú zárukou ideálnych podmienok pre uchovanie potravín. Vo všetkých častiach vnútorného priestoru sa nachádzajú precízne navrhnuté komponenty, vďaka ktorým bude skladovanie potravín jednoduché a príjemné – či už sú to objemnejšie zásuvky v mrazničke alebo pevné držiaky na fľaše v chromovanej úprave. Sklenené police s nerezovými okrajmi zase poskytujú silu kombinovanú s eleganciou. Celý vnútorný priestor je vďaka systému osvetlenia LED diódami ešte žiarivejší.

Nové kombinované chladničky Hotpoint ponúkajú inovatívnu technológiu Active Oxygen 2.0, ktorá čistí vzduch a zabráňuje tvorbe baktérií. Funguje na princípe simulácie prirodzeného spôsobu agregácie molekúl kyslíka vo forme aktívneho kyslíka, ktorý prirodzene spomaľuje proces stárnutia potravín. Vzduch v chladničke je v neustálom obehu, aby boli vlhkosť a teplota konštantné a rovnomerné. Technológia nevyžaduje žiadnu dodatočnú energiu či špeciálnu údržbu.

dg201572133_web2016_8_nowat

Funkcia Freeze Control značky Hotpoint predstavuje ďalšiu technologickú inováciu pre zlepšenie podmienok pre dlhodobé skladovanie potravín v mrazničke. Systém zabráňuje presunu vlhkosti z potravín do okolitého vzduchu, čo by mohlo spôsobiť napríklad spálenie potravín mrazom, zmenu ich prirodzenej farby a chute či tvorbu námrazy na potravinách či obaloch.

Každá potravina je iná, a preto nové kombinované chladničky Hotpoint ponúkajú špeciálne priehradky a poličky, ktoré sa o ne postarajú čo najlepšie. Súčasťou chladničky je napríklad aj zásuvka Crisper, ktorá udržiava vyššiu úroveň vlhkosti a je tak ideálna pre uskladnenie ovocia a zeleniny. Zásuvku s kapacitou 23 litrov je možné z chladničky podľa potreby vybrať.

Nové vstavané kombinované chladničky Hotpoint majú prehľadný digitálny displej, vďaka ktorému sú všetky funkcie a nastavenia spotrebiča okamžite k dispozícii jediným dotykom. Displej umožňuje maximálnu kontrolu nad funkciami, ako je napríklad Super Cool, ktorá okamžite znižuje teplotu v chladničke tak, aby sa novo vložené potraviny schladili čo najrýchlejšie, alebo Fast Freeze s rovnakým princípom v mrazničke, ekonomický prázdninový režim či technológiu Active Oxygen.

Lepšia funkčnosť a výnimočný výkon – nový rad vstavaných spotrebičov Hotpoint

Nový rad vstavaných spotrebičov značky Hotpoint bol navrhnutý podľa súčasného životného štýlu spotrebiteľov. Nové kombinované chladničky sú súčasťou komplexného radu kuchynských spotrebičov vrátane nových rúr, parných či mikrovlnných rúr, plynových a indukčných varných dosiek, plnoautomatického kávovaru či umývačiek riadu. „Náš nový rad ponúka mnohostrannosť, funkčnosť a excelentné výkony, ktoré výžadujú súčasní spotrebitelia,“ povedal Massimiliano Fugini, riaditeľ značky Hotpoint v rámci Whirlpool EMEA. „Odpovedáme tiež na túžbu po príjemnejšom zážitku, radosti z času stráveného v kuchyni, či už vďaka funkčnosti alebo mimoriadnému dizajnu našich spotrebičov.“

dg201572118_web2016_8_nowat

PRODUKTOVÉ TYPY

Vstavaná kombinovaná chladnička BCB 8020 AA F C

Kombinovaná vstavaná chladnička s no-frost mrazničkou je vybavená zónou Food Care 0°. Má elektronické ovládanie s displejom, LED osvetlenie, vnútorný ventilátor, antibakteriálny povrch. Ponúka funkcie ako rýchlochladenie, rýchlomrazenie, alarm otvorených dverí či alarm výpadku prúdu. Využiteľný objem chladničky je 233 litrov a mrazničky 63 litrov. Chladnička je zaradená do energetickej triedy A++.

Odporúčaná cena vstavanej chladničky BCB 8020 AA F C je 889 €

Voľne stojaca chladnička XH8 T3Z XOJZV

Kombinovaná chladnička v energetickej triede A+++ z nového radu Day1 očarí svojim dizajnom, ktorému dominuje robustné zrkadlové madlo s displejom a dotykovým ovládaním. Je vybavená Ultra Fresh zásuvkou, zónou 3 v 1 či funkciou SuperFreeze, ktorá dokáže vychladniť jedlo z teploty 70 °C na teplotu 18 °C. Chladnička má LED osvetlenie, vnútorný ventilátor či antibakteriálny povrch. Funkcie: rýchlochladenie, nočný režim, prázdninový režim, alarm otvorených dverí či výpadku prúdu.

Odporúčaná cena voľne stojacej chladničky XH8 T3Z XOJZV je 849 €

Značky: