SWAN v reakcií na mimoriadnu situáciu kvôli šíriacemu sa koronavírusu upravuje LTE internet pre domácnosti. Vyššie rýchlosti sú odteraz k dispozícii v nových lokalitách po celom Slovensku, upravila sa aj rýchlosť po spotrebovaní dát.

Služba LTE internet TO.doma XL je dostupná už aj pre zákazníkov v obciach Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bardejov, Brehy, Brezno, Hronsek, Kolárovo, Kremnica, Kynceľová, Miloslavov časť Alžbetin Dvor, Nemce, Nová Baňa, Poltár, Selce, Šahy, Šoporňa, Štúrovo, Zlaté Moravce a Zohor.

Od 16. apríla 2020 je táto služba dostupná aj v lokalitách Medzilaborce, Nové Mesto nad Váhom, Rimavská Sobota, Skalica a Vrbové

Domácnosti tak môžu využívať rýchlosti až 150/10 Mbit/s za nezmenenú cenu od 24,99 eur mesačne.

SWAN v aktuálnej situácii rovnako upravil rýchlosť pripojenia po spotrebovaní dát. LTE internet TO.doma totiž obsahuje určitý objem dát a po jeho spotrebovaní sa v danom týždní zníži prenosová rýchlosť na 1/1 Mbit/s. Až do konca apríla 2020 však bude platiť, že sa rýchlosť po spotrebovaní dát v rámci daného týždňa zníži na úroveň 5/1 Mbit/s.

Zdroj: SWAN

Prečítajte si aj:

4ka rozdáva nekonečné dáta s platnosťou do konca mája

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit