Viac TV staníc vo vysokej kvalite a prehľadnejšia ponuka.

Nová TV ponuka SWANu platí od 1. februára 2019. Filmové kanály HBO si môžu teraz objednať len za 7,99 € a najväčší balík digitálnej TV je o tretinu výhodnejší.

Nejde pritom o dočasné akciové zmeny. SWAN mení aj skladbu doplnkových balíkov a väčšinu doplnkových TV kanálov zaradí bez navýšenia ceny do štandardných balíkov S až XL. Naopak, pri najväčšom programe služieb XL jeho cena klesá o 33 % zo súčasných 29,99 € na 19,99 €. Za túto sumu získajú zákazníci o 20 % viac kanálov ako doteraz, pričom až 60 z nich je v HD rozlíšení.

Zdroj: SWAN

Ponuka je prehľadnejšia

Rodina s deťmi, ktorá doteraz využívala balík digitálnej TV M s doplnkovým balíkom Šport pre hlavu rodiny a Detským balíkom, si služby musela vyskladať z viacerých častí, pričom ich mesačná cena bola 16,77 €. Po novom zaplatia za balík L 14,99 € a všetky  TV stanice môžu pozerať  naďalej.

Pre zákazníkov, ktorí doteraz potrebovali okrem základnej služby aj množstvo tematických doplnkových balíkov, bude ponuka výhodnejšia tiež. Tí, ktorí mali aktivovaný balík L, môžu odteraz zabudnúť na aktivácie či deaktivácie doplnkových TV balíkov – TV stanice môžu sledovať aj naďalej, ale platiť navyše za ne už nebudú.

Značky: