Nedávno navýšil rýchlosti aj pre optiku.

Operátor SWAN oznámil zrýchlenie svojich internetových služieb. V prípade domáceho LTE internetu prináša ako prvý celoslovenský operátor prenosovú rýchlosť až 150 Mbps smerom k používateľovi a 10 Mbps smerom od neho.

Maximálne prenosové rýchlosti cez LTE sú dostupné v rámci nového XL produktu TO.doma XL. Služba je k dispozícii v 12 regiónoch Slovenska a do konca roka ju chce SWAN ponúkať až v 55 okresoch Slovenska. V rámci služieb TO.doma môžete týždenne preniesť 150 GB dát plnou rýchlosťou.

TO.doma XL stojí 24,99 eur mesačne a je poskytovaný na licencovanej frekvencii v pásme 3,7 GHz. K dispozícii je v mestách Žilina, Trnava, Malacky, Martin, Michalovce, Galanta, Lučenec, Nové Zámky, Revúca, Senica, Stropkov a Turčianske Teplice a okolitých obciach.

SWAN tiež začal začiatkom júla ponúkať vo vybraných lokalitách na optickej sieti produkt Internet XL s rýchlosťou 1 Gbps. Ide o najvyššiu rýchlosť, ktorú operátor ponúka na technológií FTTH.

Zdroj: SWAN

Prečítajte si aj:

SWAN ďalej zrýchľuje, ponúka neobmedzený gigabitový internet

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit