Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sygic oznamuje, že jej aplikácia Sygic GPS Navigation je prvou hybridnou navigačnou aplikáciou pre Apple Watch. Používatelia smart hodiniek Apple Watch po celom svete môžu vďaka novej aktualizácii aplikácie priamo na svojej ruke využívať sofistikovanú navigáciu a moderný dizajn od spoločnosti Sygic.

Sygic_watch_iPhone6_nowatSúčasným používateľom aplikácie Sygic GPS Navigation stačí nainštalovať aktualizáciu, aby túto prvotriednu aplikáciu mohli používať aj na svojich smart hodinkách Apple Watch. Po tejto rýchlej a jednoduchej aktualizácii sa zariadenia budú môcť okamžite synchronizovať, keď vodič opustí svoje vozidlo. Navigácia v hodinkách ho potom bude sprevádzať pri posledných krokoch do cieľa cesty. Sygic GPS Navigation prepája smartfóny, infotainment systémy vo vozidlách a smart hodinky nevídaným spôsobom, čím revitalizuje možnosti komunikácie ľudí s okolitým svetom prostredníctvom moderných mobilných technológií.

Aktualizácia aplikácie Sygic GPS Navigation prináša používateľom ďalšie možnosti využitia precíznej GPS navigácie, úžasný dizajn a prvotriednu používateľskú skúsenosť. Inovatívna aplikácia od Sygicu je dostupná pre všetky platformy, možno si ju prispôsobiť podľa vlastných predstáv a funguje neuveriteľne rýchlo prostredníctvom pokročilej technológie zrkadlenia obsahu medzi zariadeniami. V porovnaní s ostatnými navigačnými aplikáciami na trhu, spoločnosť Sygic vo svojich pokročilých hybridných riešeniach spája moderné online služby s komplexnými offline mapami. Takto môže vodičov bezpečne navigovať do cieľa bez ohľadu na to, či majú dátové pripojenie.

Sygic stojí za svojím poslaním sprevádzať každého vodiča na svete do cieľa a každé priekopnícke vydanie aplikácie predstavuje ďalší krok k naplneniu tejto vízie. Dnešný významný úspech nadväzuje na „prvé miesta“ spoločnosti Sygic: okrem toho, že je teraz medzi prvými hráčmi na trhu so smart hodinkami Apple Watch, v roku 2008 ako prvá uviedla navigáciu pre platformu iOS a na začiatku roka 2015 získala ako prvá certifikát MirrorLink Drive.

„Náš tím je veľmi rád, že s najnovšou softvérovou aktualizáciou možno našu navigáciu používať v smart hodinkách Apple Watch. V oblasti navigačných technológií tak zostávame o krok vpred, na čo sme nesmierne hrdí. Zaradením Apple Watch do nášho portfólia kompatibilných zariadení sme spravili ďalší krok k tomu, aby naši používatelia mohli bezstarostne šoférovať a objavovať svet,“ hovorí Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic.

Sygic GPS Navigation je svetovo najsťahovanejšou hybridnou navigačnou aplikáciou pre smart zariadenia a prepojené autá. V súčasnosti ju používa viac ako 95 miliónov používateľov na celom svete a spoločnosť Sygic je hrdá, že môže byť globálnym lídrom v oblasti GPS navigácie.

Značky: