Spoločnosť Sygic, priekopník v oblasti navigácie, prináša ďalší revolučný produkt vo svojom odvetví.

Je to novámapa pre všetko, komplexné riešenie pre každého cestovateľa. Od dnešného dňa stačí používateľom aplikácie Sygic GPS Navigation využívať pri šoférovaní, chôdzi, rezerváciách aj cestovaní jedinú aplikáciu. Táto komplexná aplikácia je výsledkom mnohých mesiacov náročného vývoja. Očakáva sa, že v najbližších rokoch bude udávať trend v oblasti navigácie.

Používateľ smartfónu doposiaľ na navigáciu vozidla, offline navigáciu, pešiu navigáciu, odhalenie rýchlostných radarov a na základné cestovné funkcie využíval v priemere štyri samostatné aplikácie. Inovatívna aktualizácia aplikácie Sygic GPS Navigation prináša zjednotenú aplikáciu, ktorá zahŕňa nasledujúce riešenia.

  • Cestovanie. Aplikácia prináša zlepšený estetický vzhľad máp, mapy s podrobným obsahom, informácie z Wikipédie, cestovateľské body záujmu a integruje služby Foursquare či atrakcie z portálu Viator. Cestovanie ešte nikdy nebolo také jednoduché. Rodinný výlet autom? Dobrodružná cesta na vysnívané miesta s najlepšími priateľmi? Žiadny problém. Sygic prehľadá okolie a nájde nespočetné množstvo skvelých bodov záujmov, osvedčených reštaurácií, úchvatných výhľadov a zaujímavých orientačných bodov.
  • Pravidelné dochádzanie a navigácia. Vďaka začleneniu služieb v reálnom čase, ako sú dopravné informácie a rýchlostné radary, zobrazeniu voľných parkovacích miest či čerpacích staníc, bude cestovanie so Sygicom pokojné a bezstarostné ako nikdy predtým.
  • Navigácia pre peších. Používatelia majú prístup k aplikácii Sygic GPS Navigation v smartfónoch alebo priamo v smart hodinkách, a to vďaka špičkovej hybridnej technológii s bezchybným dizajnom a štýlom.
  • Rezervácie a objavovanie nových miest. Objavovanie populárnych podujatí v okolí a rezervácie vstupeniek, večere v reštaurácii alebo ubytovanie v tom pravom hoteli – to všetko v jednej aplikácii. Integrácia portálov TripAdvisor, Viator a Foursquare je tým správnym priateľom na cestách.

Zjednotením funkcií v jednej ucelenej aplikácii Sygic maximalizuje efektivitu aplikácií, šetrí pamäť smartfónu a prináša aplikáciu vhodnú na každodenné používanie aj na špeciálne príležitosti.

Transformovali sme našu navigáciu na komplexné cestovné riešenie a sme hrdí na to, že prinášame inovatívne cestovné aplikácie a pokročilé technológie, aké na trhu ešte neboli.“ povedal Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic. Spoločnosť Sygic s oznamuje, že dosiahla svoj cieľ – rekordných 100 miliónov používateľov – a tento počet stále rastie.

Značky: