Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology dnes oznámila dostupnosť zariadenia BeeDrive s kapacitou 4 TB. Zároveň sa tiež podarilo úspešne spustiť plnú podporu systému macOS pre desktopovú aplikáciu BeeDrive v rámci aktualizácie BeeDrive 1.2. Tá používateľom zariadení Mac ponúka bezcloudové riešenie pre automatizované zálohovanie súborov v reálnom čase. Všetky podrobnosti si môžete prezrieť na webe BeeDrive.

Hlavné novinky vo verzii BeeDrive 1.2:

  1. Integrácia s Macom pomocou aktualizácie BeeDrive 1.2: po aktualizácii BeeDrive 1.2 môžu používatelia počítačov Mac využívať rovnaké a kompletné funkcie, ktoré sú k dispozícii vo verzii pre Windows. Táto aktualizácia umožní bezproblémové používanie naprieč platformami. Napríklad používatelia vlastniaci doma aj v práci počítača so systémom Windows aj Mac môžu jednoducho pripojiť BeeDrive a zapnúť funkciu synchronizácie súborov, ktorá zaistí aktuálnosť oboch systémov.
  2. Plynulá integrácia: požívatelia mobilných zariadení, nielen iOS, ale aj Androidu, môžu teraz využívať aplikáciu BeeDrop na prenos súborov medzi zariadeniami Android a systémami Mac, čím získajú maximálne plynulú správu dát.
  3. Vylepšenie mobilného prístupu: okrem toho sme v mobilnej aplikácii BeeDrive zaviedli funkciu prehliadača súborov. Táto aktualizácia umožňuje používateľom systémov iOS aj Android prezerať, sťahovať a zdieľať súbory BeeDrive priamo z aplikácie.

Značky: