Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology GmbH zorganizovala pre svojich obchodných a mediálnych partnerov v Českej republike a na Slovensku podujatie Synology Media Event 2023, ktoré sa uskutočnilo vo štvrtok 2. marca 2023 v malebnom prostredí južnej Moravy.

Počas podujatia predstavili zástupcovia spoločnosti svoju víziu na ďalšie obdobie. Zamerajú sa najmä na nasledujúce tri body:

Zálohovanie

Active Backup Suite je skvelé riešenie, ktoré kombinuje pokročilé funkcie plateného zálohovacieho riešenia s bezlicenčným modelom. Okrem už podporovaných služieb Microsoft 365 a Google Workspace je teraz možné zálohovať aj servery Windows a Linux, Hyper-V, Vmware, macOS.

Hybridný cloud a cloudové riešenia Synology C2

Cieľom spoločnosti Synology je ponúknuť svojim zákazníkom a používateľom kompletné riešenie na správu ich dát. Cloud Synology C2 bol vytvorený ako doplnok a rozšírenie riešení Synology NAS. Hybridný cloud je a bude v nasledujúcich rokoch veľkou témou, pretože spája výhody lokálnych a cloudových riešení.

Video dohľad

Každé zariadenie Synology NAS sa môže stať efektívnym riešením pre dohľad. Igor Čejkovský, vedúci oddelenia rozvoja obchodu pre región strednej a východnej Európy, uviedol: „S IP kamerami Synology, ktoré budú čoskoro uvedené na trh, budeme môcť ponúknuť kompletné riešenie video dohľadu s vysokým bezpečnostným štandardom.

Hovoril tiež o partnerskom školiacom programe Synology Intensive Training (SIT), ktorý pozostáva zo štyroch modulov. DSM Architect ako základný modul poskytuje účastníkom základné znalosti o spoločnosti Synology a jej riešeniach. Backup Architect, Surveillance Architect a Productivity Architect sú špecializované moduly, ktoré poskytujú viac informácií a znalostí o jednotlivých riešeniach. Školenie SIT je zavŕšené certifikáciou, ktorá je predpokladom na získanie výhod partnerského programu Synology.

Synology Media Event
Synology Media Event

Na podujatí bolo ocenených 5 partnerov spoločnosti Synology v nasledujúcich kategóriách:

Dedicated Project Value Hero 2022
AUTOCONT a.s.
Za najväčší objem realizovaných projektov.

Hrdina objemu projektu 2022
1
Za najväčší počet dokončených projektov.

Online partner roka 2022
Alza.cz a.s.
Za najvyšší obrat medzi českými a slovenskými online spoločnosťami a dobrú spoluprácu v oblasti predaja a marketingu.

Zaujímavý prípad použitia roku 2022
AUTOCONT a.s.
Za najzaujímavejšiu prípadovú štúdiu roka 2022 – nasadenie riešenia Synology pre MONETA Money Bank.

Distribútor roka 2022 – voľba predajcov
KOBE s.r.o.
Za najlepšie hodnotenie našich partnerov v najdôležitejších kategóriách súvisiacich s distribúciou produktov Synology.

Značky: