Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology dnes oznámila dostupnosť dvojšachtového zariadenia DS223, najnovšieho prírastku do svojho radu základných serverov úložiska určených pre použitie v domácnostiach a menších alebo domácich kanceláriách.

Zariadenie DS223 na postavené na všestrannom operačnom systéme Synology DiskStation Manager (DSM) a obsahuje komplexnú súpravu intuitívnych riešení pre správu dát, ktorá pomáha domácim používateľom dostať pod kontrolu svoje rastúce objemy dát.

„Keďže množstvo dát, ktoré každý deň vytvárame, neustále narastá vcelku nepredstaviteľným tempom, nebola potreba efektívnej správy súborov nikdy väčšia ako dnes,” uviedol Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology. „Zariadenie DS223 je dokonalé riešenie pre domácich používateľov, ktorí chcú inteligentným spôsobom spravovať svoje dáta prostredníctvom centralizovanej, komplexnej platformy ponúkajúc viac než len základné funkcie úložiska.”

Privátny cloud pre jednoduchú organizáciu a zdieľanie dát

Zariadenie DS223 umožňuje používateľom konsolidovať súbory z rôznych zdrojov vo svojom vlastnom privátnom cloude a zabezpečiť tak ľahký prístup k svojim dátam a možnosť správy týchto dát z ľubovoľného zariadenia. Až 36 TB hrubého úložiska1 predstavuje obrovské množstvo priestoru pre uloženie všetkých dokumentov, médií a ďalších súborov na jednom mieste.
Služba Synology Photos bola navrhnutá špecificky pre multimediálne súbory a jej automatické funkcie zoraďovania uľahčujú ich organizáciu. Vďaka možnostiam zabezpečeného zdieľania si môžete užívať digitálne spomienky spoločne s rodinnými príslušníkmi a priateľmi a podpora formátu súborov RAW podporuje kreatívnu prácu profesionálov.

Možnosť integrácie zariadenia DS223 s obľúbenými službami cloudového úložiska, napríklad Google Drive, Dropbox a Microsoft OneDrive umožňuje používateľom synchronizovať súbory do cloudu a z cloudu a zabezpečiť tak skutočnú centralizáciu a vlastníctvo dát.

Zálohovacie centrum pre jednoduchú a spoľahlivú ochranu dát

Zariadenie DS223 môže slúžiť ako cieľ pre zálohovanie počítačových zložiek v reálnom čase alebo podľa plánu a efektívne ich tak ochrániť pre ransomvérom alebo neúmyselným odstránením. Na mobilných zariadeniach môžu používatelia nakonfigurovať službu Synology Photos tak, aby automaticky nahrávala fotografie a videá do ich privátneho cloudu a zabezpečovala tak ich priebežnú ochranu.
Zálohu a ďalšie dáta uložené na serveri sú chránené súborovým systémom Btrfs, ktorý pomocou celého radu technológií predchádza poškodeniu dát a umožňuje používateľom pohodlne obnoviť prechádzajúce verzie súborov v prípade neúmyselných alebo úmyselných poškodení.
Ďalšiu ochranu predstavujú riešenia zálohovania zabudované priamo v zariadení DS223. Celý systém (vrátane dát, konfigurácií a nainštalovaných balíčkov) alebo konkrétne zdieľané zložky je možné zálohovať do celého radu cieľov. Takmer nepretržitú ochranu predstavujú taktiež snímky, ktoré je možné replikovať do iných zdrojov a rýchlo obnoviť.

Intuitívna služba Surveillance Station pre bezpečnejšie prostredie

V kombinácii so službou Synology Surveillance Station sa zo zariadenia DS223 stane plnohodnotný systém pre správu videí, ktorý dokáže lokálnym uchovávaním záznamu zabezpečiť maximálnu ochranu súkromia. Flexibilná podpora štandardu ONVIF a viac ako 8300 overených IP kamier zabezpečuje jednoduché nasadenie a ľahko splní požiadavky konkrétnych miest.
Podpora mobilných platforiem zabezpečená výkonnými klientami pre systém Windows a Mac a praktickými mobilnými aplikáciami umožňuje včasné doručovanie výstrah v prípade potencionálnych nebezpečných situácií, na ktoré tak môžu používatelia rýchlo reagovať.

Dostupnosť

Zariadenie DS223 môžete zakúpiť už dnes prostredníctvom partnerov a predajcov spoločnosti Synology. Podrobnosti sú uvedené na produktovej stránke.

Značky: