Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology oznámila dostupnosť 12-šachtového zariadenia SA6400, najvšestrannejšieho úložného systému určeného k tomu, aby podnikom a veľkým štúdiám zabezpečilo neskutočne rýchle dátové prenosy a rozšírenie kapacity na vyžiadanie.

„Zariadenie SA6400 je ideálne riešenie k spracovaniu neustále narastajúcich objemov neštruktúrovaných dát,“ uviedol Julien Chen, produktový manažér spoločnosti Synology. „Vďaka možnosti rýchleho rozširovania súbežne s nárastom objemu dát ho je možné použiť ako úložisko súborov alebo záloh v agilných a dynamických prostrediach, v ktorých musia byť firmy pripravené na nárast objemu dát v budúcnosti.“

Najlepšia škálovateľnosť a výkon vo svojej triede

Pridaním až 8 rozširovacích jednotiek RX1223RP je možné kapacitu úložiska plynulo rozšíriť až na celkový počet 108 diskových šácht, v ktorých je možné uložiť v rámci jedného systému viac ako 1,9 PB – teda deväťnásobok pôvodnej kapacity.

Vďaka priepustnosti cez 6500/4000 MB/s sekvenčného čítania/zápisu1 zabezpečuje zariadenie SA6400 plynulú prevádzku aj v tých najnáročnejších situáciách, napr. v podnikových dátových centrách, veľkých produkčných štúdiách a aplikáciách v oblasti maloobchodu alebo pohostinstva.

Výkon je možné prostredníctvom upgradu vstavaného sieťového pripojenia o rýchlosti 10GbE alebo 25GbE alebo dokonca 40GbE ďalej zvýšiť, aby zvládol viac streamov alebo si poradil so špecializovanými aplikáciami.

Flexibilný súborový server pre rastúce tímy

Komplexná podpora cez súborové a blokové protokoly umožňuje rozsiahly prístup k zdrojom spoločnosti prostredníctvom miestnej siete alebo VPN siete, a to vrátane jednoduchej správy prístupových oprávnení prostredníctvom integrácie služieb Active Directory/LDAP.

Riešenie pre správu a zdieľanie súborov Synology Drive funguje na rôznych platformách a umožňuje organizáciám vytvoriť privátny cloud, ktorý bude tímom slúžiť k bezpečnému prístupu, úpravám a zdieľaniu súborov s možnosťou granulárneho nastavenia oprávnení zabezpečujúceho maximálne zabezpečenie a dodržovanie predpisov.

Integrácia s cloudom, buď so službou C2 Storage prevádzkovanou spoločnosťou Synology alebo cloudom iného prevádzkovateľa umožňuje efektívnu synchronizáciu súborov medzi servermi používanými distribuovanými tímami alebo spoločnosťami založenými na hviezdicovom organizačnom modeli.

Ďalšie informácie o správe súborov

Centralizovaná ochrana dát pre celú infraštruktúru

Vďaka pretrvávajúcim a priebežne vznikajúcim hrozbám v oblasti kybernetickej bezpečnosti je ochrana dôležitých dát a služieb, vrátane zabezpečení ich dostupnosti, dôležitejšia ako kedykoľvek predtým.
Súprava Synology Active Backup Suite, určená k ochrane koncových bodov, umožňuje bezpečné zálohovanie zariadení so systémami Windows, Linux a macOS (v blízkej budúcnosti), virtuálnych počítačov so systémami Hyper-V/VMware a účtov v platformách Microsoft 365, Google Workspace a ich rýchle obnovenie v prípade potreby.

Zariadenie SA6400 taktiež ponúka služby zálohovania dát, vytvárania snímok a automatizáciu replikácie, prostredníctvom ktorých chráni zdieľané zložky a jednotky LUN. Cieľom môžu byť iné systémy Synology alebo cloudové služby, čím je možné jednoducho zabezpečiť dodržiavanie pravidiel zálohovania 3-2-1.
Dostupnosť služieb je možné zvýšiť využitím služby Synology High Availability (SHA), ktorá spárovaním totožných jednotiek vytvorí cluster active/passive, ktorý v prípade neočakávaných výpadkov zabezpečí automatické prepnutie služieb v rámci minút.

Ďalšie informácie o ochrane dát

Výkonná a všestranná platforma pre firemné aplikácie

Prostredníctvom vlastného centra pre sťahovanie systému Synology DSM, jeho kontajnerov alebo virtuálnych počítačov máte k dispozícii mnoho cenovo výhodných riešení.

Medzi integrované firemné aplikácie patrí kompletná súprava nástrojov pre správu súborov a zvýšenie produktivity, pomocou ktorých môžu tímy vylepšiť vzájomnú spoluprácu, ďalej riešenie privátnej pošty so stopercentným vlastníctvom dát a plnohodnotnú platformu pre zasielanie správ umožňujúcu pohodlnejšiu a bezpečnú komunikáciu.

Kontajnery Docker a virtuálne počítače je možné v zariadení SA6400 spúšťať pomocou nástrojov Docker alebo Synology Virtual Machine Manager (VMM), hypervízora pre virtualizované verzie systémov Windows®, Linux® a DSM a uskutočňovať tak bezpečné testovanie a vyhodnocovanie aplikácií.

Ďalšie informácie o riešeniach produktivity

Dostupnosť

Zariadenie SA6400 a RX1223RP môžete zakúpiť už dnes prostredníctvom partnerov a predajcov spoločnosti Synology.

  1. Hodnoty výkonu boli získané v rámci interného testovania spoločnosti Synology. Skutočný výkon sa môže líšiť podľa testovaných prostredí, používania a konfigurácie. Ďalšie informácie sú uvedené v grafoch výkonu.
  2. Najnovšie zoznamy kompatibilných sieťových kariet je uvedený v zozname kompatibilných zariadení.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.