Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology predstavila nové dvojšachtové zariadenie Synology DiskStation DS723+, najmenšieho rozšíriteľného zástupcu radu univerzálnych riešení pre domáce kancelárie a malé firmy.

Zariadenie DS723+ je postavené na všestrannom operačnom systéme Synology DiskStation Manager (DSM) a predstavuje preto komplexné riešenie ochrany a správy firemných dát, jednoduchú spoluprácu na dokumentoch, vzdialený prístup k súborom a monitorovanie hmotného majetku – to všetko v kompaktnej veľkosti stolového počítača.

„V pomere ku svojej veľkosti ponúka táto nová jednotka pôsobivý výkon aj funkcie,“ uviedol Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology. „Vďaka extrémne malým rozmerom pôjde bezpochyby o lákavú možnosť pre zákazníkov, ktorí majú menšie požiadavky na úložisko, ale chcú si užívať pohodlie centralizovaného úložiska a využiť možnosť jeho rozširovania v budúcnosti.“

Platforma úložiska s možnosťami pre rozširovanie

Zariadenie DS723+ je ideálne pre tím profesionálov, malé firmy, ktoré chcú vstúpiť do sveta centralizovaného úložiska alebo ako uzol edge v distribuovaných nasadeniach, pretože v prípade potreby rozšírenia kapacity ho je možné pomocou rozširovacej jednotky DX517 rozšíriť až na 7 šácht s pevnými diskami.

Používatelia môžu taktiež upgradovať výkon tohto zariadenia, pretože ponúka možnosť pridať sieťové pripojenie o rýchlosti 10GbE a prostredníctvom vstavaného slotu PCIe taktiež disky SSD M.2 NVMe, ktoré ponúkajú rýchle ukladanie do medzipamäte alebo vytváranie ďalších fondov úložiska typu all-flash.

Lokálne úložisko s integráciou cloudu

Zariadenie DS723+ prináša intuitívnu správu a zdieľanie súborov pomocou služby Synology Drive, ktorá kombinuje prístup k súborom v rôznych platformách so súkromným a zabezpečeným lokálnym úložiskom. Tímy, ktoré pracujú na diaľku a firmy, ktoré prevádzkujú systém na niekoľkých miestach, môžu pomocou synchronizácie súborov medzi pracoviskami taktiež dosiahnuť zrkadlenie obsahu medzi zariadeniami Synology.

Funkcia hybridného cloudu ponúkaná službou Synology Hybrid Share umožňuje používateľom prepojiť prednosti lokálneho a cloudového úložiska a ukladanie studených dát do cloudu a súčasným uchovávaním často používaných súborov v medzipamäti zariadenia, čo zabezpečí prístup k týmto súborom v rýchlosti siete LAN.

Zálohovacie centrum pre ochranu dát na viacerých úrovniach

Do zariadenia DS723+ je možné pomocou sady Active Backup Suite spoločnosti Synology zálohovať systémy Windows a Linux, virtuálne počítače so systémami Hyper-V/VMware a účty v službách Microsoft 365/Google Workspace a chrániť tak dôležité alebo citlivé dáta pred ransomvérom a ďalšími kybernetickými hrozbami.

Pokiaľ chcú používatelia ďalej zvýšiť úroveň ochrany, môžu taktiež vytvárať zálohy a snímky v časovom bode dát uložených v zariadení NAS a tie následne zabezpečiť v inom vzdialenom serveri alebo v cloude.

Všestranné a intuitívne riešenie pre sledovanie

Vďaka podpore viac ako 8300 overených IP kamier a zariadení ONVIF dokáže výkonný systém VMS služby Synology Surveillance Station spraviť zo zariadenia DS723+ plnohodnotný systém pre správu videa, ktorý dokáže lokálne a teda úplne v súkromí záznam uchovať.

Používatelia môžu prostredníctvom moderného a prispôsobiteľného rozhrania rýchlo nastaviť a spravovať až 40 kamier a pri sledovaní rozsiahlejších priestorov alebo viacerých budov môžu cez zobrazenie dokonca preložiť plány podlaží alebo mapy Google či OpenStreetMap. Jednoduché a efektívne prepínanie medzi záznamovými servermi v prípade havárie, správa viacerých zariadení a možnosť súbežného nahrávania záznamu do cloudu služby Synology C2 – tieto vlastnosti zvyšujú odolnosť a dostupnosť dôležitých záznamov.

Dostupnosť

Zariadenie DS723+ môžete zakúpiť už dnes prostredníctvom partnerov a predajcov spoločnosti Synology.

Podrobnosti sú uvedené na produktovej stránke.

Značky: