Taška, desiata, zošity, knihy a tablet. To je výbava moderného školáka v roku 2015. Papier je síce papier, avšak pokrok v technológiách nie je už dávno výsadou vybraných nadšencov. Tablety si našli cestu do školských lavíc a nejde o náhodu. Majú viacero vlastností, vďaka ktorým dokážu byť papieru minimálne vyrovnaným partnerom. V mnohých veciach klasické zošity prekonávajú.

5 dôvodov, prečo je ASUS ZenPad lepší školský pomocník ako zošit

  1. Nepokrčí sa

Odolná, pevná a ľahká konštrukcia? V prípade zošitov iba s pomocou tvrdých dosiek, ktoré udržujú inak krčivé zošity v optimálnom stave. ZenPad sa bez dosiek zaobíde, nepokrčí sa nikdy. A na rozdiel od papiera, ktorý sa za posledné desiatky rokov nemenil, tablety majú každým rokom kvalitnejšie odolné sklo.

  1. S množstvom funkcií

Papier je užitočný pomocník pre potreby písania poznámok, kreslenia a hrania piškvoriek. Tam jeho potenciál končí. ZenPad tieto úlohy zvládne bez problémov a pridáva aj niečo navyše. Zabudovaná aplikácia SuperNote umožňuje tvoriť poznámky a písať ich ručne. Aj pomocou pera s dotykovým koncom. Rozhranie operačného systému Android s názvom ZenUI je najlepší pripomienkovač, ktorý je stále na očiach a postará sa o to, aby sa na nič nezabudlo. A celkový počet funkcií? Ten je obrovský. Stačí si iba vybrať aplikáciu.

  1. Bez obmedzení

Zošit je limitovaný počtom strán, tablet výdržou batérie. Keď zošit zapíšete, je potrebné založiť nový. Ak sa informácia v zošite nenachádza, nenájdete ju. Avšak, hmotnosť papiera rastie priamo úmerne s objemom informácií. ZenPad sa  stane vašim pomocníkom počas celého pracovného dňa a okrem toho, že pojme všetky zošity, bez problémov doňho „napcháte“ aj knihy, skriptá a ďalšie zdroje informácií. Vrátane toho najväčšieho na svete. Internetu. Bez negatívneho vedľajšieho efektu zväčšovania rozmerov a hmotnosti.

  1. Na prácu aj zábavu

ASUS_Z370+380 Scenario Photo_nowatNekrčí sa, nezväčšuje sa a má neobmedzený potenciál. ZenPad je okrem školského pomocníka aj výborný zabávač. Zvládne všetky hry, filmy, pesničky. Stačí si len vybrať. Ale pozor. So zábavou to netreba preháňať – nech je motiváciou, odmenou za dobre odvedenú prácu.

  1. Štýlový, tenký a ľahký

To najlepšie na záver. ZenPad sa nosí v taške a drží v rukách rovnako pohodlne ako bežný zošit. Je ľahký a tenký, so štýlovým dizajnom, ktorý pripomína kabelku. K dispozícii je viacero modelov, ktoré sa líšia rozmerom obrazovky, ako aj pomerom strán, takže si vyberie naozaj každý. Náš tip: ak chcete tablet ako náhradu za školský zošit, vyberte si ZenPad s pomerom strán 4:3. Oceníte to.

Značky: