Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Britský finančný časopis Euromoney už po dvanásty krát vyhlásil Tatra banku za „Najlepšiu banku na Slovensku“. Ocenenie bolo udelené v stredu večer na ceremoniáli v Londýne.

Časopis Euromoney je jedným z popredných mesačníkov o svetovom bankovníctve, financiách a kapitálových trhoch. Jeho cenami „Awards for Excellence“ sú už dvadsaťpäť rokov oceňované najlepšie finančné inštitúcie na každom významnom finančnom trhu a v sektore produktov, ako aj vedúce banky vo viac ako 100 krajinách po celom svete.

V rámci skupiny Raiffeisen Bank International AG boli ocenené aj banky v Bielorusku, Kosove, Rusku a Srbsku ako najlepšie banky vo svojich krajinách. Ocenenie časopisu Euromoney je tento rok už 8. ocenením v medzinárodnej súťaži,  ktoré získala Tatra banka za svoje výnimočné služby.

Už vo februári získala Tatra banka 5 prvenstiev v Euromoney Private Banking Awards (Best private banking services overall, Net-worth-specific services – High Net Worth clients, Net-worth-specific services – Super affluent clients, Research and Asset Allocation Advice, Innovative Technology – Client Experience).

V máji ocenil Tatra banku tiež časopis EMEA Finance ako „Najlepšiu banku na Slovensku“ a investičné riešenia Tatra Asset Managementu titulom „Best asset manager“.

Značky: