Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vyjadrenia predstaviteľov ECB, ktoré opäť oddialili zvyšovanie sadzieb a predĺžili tak obdobie dlhodobo nízkych úrokových sadzieb na finančných trhoch, ale aj nedávna úspešná emisia krytých dlhopisov Tatra banky,  umožňujú našim klientom prinášať naďalej veľmi zaujímavé podmienky úverov na bývanie.

Pri trojročnej fixácii môže klient získať úrokovú sadzbu už od 0,95% ročne. Zároveň ako jediní ponúkame pri veľmi obľúbenej 3 ročnej fixácii aj horný strop na úrokovú sadzbu vo výške 1,55% ročne.

Znižovanie sadzieb sa dotklo aj päťročných fixácií, pri ktorých sa úrokové sadzby začínajú na úrovni 1,15% ročne.

Vďaka výhodným podmienkam a benefitom získate pri HypotékeTB navyše:

  • preplatenie nákladov za predčasné splatenie úverov zabezpečených nehnuteľnosťou pri ich konsolidovaní novým úverom z Tatra banky (neplatí pre predčasne splácane úvery v Tatra banke).
  • kataster vybavíme za klienta,
  • ohodnotenie bytu do 24 hodín prostredníctvom Tatra banky,
  • poistenie nehnuteľnosti a úveru v spolupráci s poisťovňou Uniqa uzatvoria klienti priamo v pobočke banky,

V Tatra banke dostanete k hypotéke aj:

  • zvýhodnenú úrokovú sadzbu na Bezúčelový úver TB, ktorý môžete použiť napríklad na dofinancovanie bývania alebo zariadenie domácnosti;
  • novú kreditnú kartu s odpustením poplatku za kartu až na 12 mesiacov.

Príklad:

Pri úvere 50 000 EUR s úrokovou sadzbou 0,95 % p. a., lehotou splatnosti v mesiacoch 360, počte splátok 360 a s jednorazovým poplatkom za úver vo výške 99 EUR, jednorazovým poplatkom za ohodnotenie nehnuteľnosti vo výške 150 EUR, jednorazovým poplatkom za kataster 66 EUR a mesačným poistným za poistenie nehnuteľnosti vo výške 3,33 EUR predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 1,15 % pri mesačnej splátke úveru 159,67 EUR. Celková suma, ktorú klient uhradí, predstavuje 58 995,00 EUR, pričom pri výpočte úrokov sa vychádza z predpokladu, že všetky mesiace v roku majú 30 dní a kalendárny rok má 360 dní.

Značky: