Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL predstavuje nový oceňovaný produktový rad pre inteligentný životný štýl a zdôrazňuje svoje odhodlanie pre trvalú udržateľnosť

Spoločnosť TCL Electronics predstavila na tlačovej konferencii v priebehu veľtrhu IFA 2022 celý rad inovatívnych produktov vrátane novej vlajkovej lodi medzi soundbarmi TCL RAY•DANZ, ďalej rad mini LED a QLED televízorov formátu XL pre európsky trh a najnovšie automatické pračky triedy A. TCL taktiež oznámila najnovšie sponzorské aktivity v oblasti športu a vyjadrila svoje odhodlanie prispievať k trvalej udržateľnosti.

Pomocou nepretržitých inovácií a investícií do vývoja nových technológií spoločnosť TCL rastie, rozširuje svoj potenciál a transformuje viac aspektov každodenného života do svojich produktov. Prináša doposiaľ nevídanú hodnotu do ohromnej a rozmanitej zákazníckej základni po celom svete.

Pre prémiový pohlcujúci zážitok z domáceho kina

TCL ako vedúca spoločnosť v spotrebnej elektronike a jedna z najpredávanejších svetových značiek je odhodlaná svojim zákazníkom poskytovať stále inovatívnejšie prémiové televízory.

Dnes ide TCL za hranice zákazníckych očakávaní a zvyšuje štandardy pre výnimočný zážitok z domáceho kina. Na veľtrhu IFA 2022 spoločnosť TCL predstavila televízor C835, ktorý získal ocenenie EISA Premium Mini LED TV. Ide o univerzálny televízor s technológiou mini LED a rozlíšením 4K, má skvelú kvalitu obrazu a v kombinácii s Dolby Atmos aj dechberúci zvuk. V snahe priniesť do domácností zážitky veľkého kina učinila spoločnosť TCL ďalší krok a pridala do svojej kolekcie veľkoformátových televízorov XL pro Európu prvý 98palcový televízor QLED.

V oblasti audia TCL predstavila novú vlajkovú loď medzi svojimi soundbarmi – soundbar X937U s exkluzívnou technológiou RAY•DANZ a taktiež soundbar C935U RAY•DANZ podporujúci Dolby Atmos, ktorý nedávno získal ocenenie asociácie EISA Best Buy.

TCL taktiež predstavila v kategórii nositeľnej elektroniky vylepšené inteligentné okuliare TCL NXTWEAR pre ešte lepšie zážitky. Okuliare sa ľahko používajú, sú veľmi ľahké, vážia len 75 g a poskytujú sledovanie obrazu porovnateľné s 140palcovým monitorom zo vzdialenosti štyroch metrov.

TCL nadväzuje na svoj globálny úspech a je presvedčená, že prinesie všetkým zákazníkom po celom svete ďalšie nové, inovatívne televízory, ktoré budú navrhnuté s maximálnym ohľadom na užívateľské zážitky pri sledovaní televízora. Zákazník je vždy v centre diania a pri každej inovácii. To je základná vízia a hodnota spoločnosti TCL.

Pre inteligentný životný štýl

TCL so svojou víziou vývoja a dizajnu pri vyrábaných produktoch naprieč kategóriami prináša inteligentný životný štýl do stále viac domácností. S televízorom TCL v strede domácej zábavy v ekosystéme TCL je život inteligentnejší, priateľskejší k životnému prostrediu, digitálne prepojený a zábavný.

Od proprietárnej klimatizácie FreshIN cez automatické pračky triedy A až po rad chladničke, čističiek vzduchu a robotických vysávačov poskytuje TCL produkty, ktoré sa bezproblémovo prepájajú a ľahko sa ovládajú. S produktami pre inteligentnú domácnosť, ktoré získavajú ocenenie za svoj dizajn, ponúka TCL nie len technológie, ale taktiež štýlové produkty, ktoré skvele zapadnú do modernej domácnosti.

Pre trvalú udržateľnosť a zodpovednosť

Ako zodpovedná spoločnosť s globálnym dopadom deklaruje TCL svoje odhodlanie prekonávať hranice pri vývoji a predaji produktov. Zodpovedný prístup k životnému prostrediu je pre TCL kľúčový a spoločnosť prijíma ucelené kroky v každej oblasti aktivít pre zabezpečenie trvale udržateľnej budúcnosti a alokuje určené zdroje pre výskum a vývoj v tejto oblasti.

Ďalej je potrebné pripomenúť prioritné investície do fotovoltaiky pre výrobu čistej a zelenej energie. Tým spoločnosť prispieva k zníženiu emisií skleníkových plynov. TCL môže transparentne doložiť svoje kroky v aktivitách podporujúcich trvalú udržateľnosť.

Produkty TCL spĺňajú a často dokonca prekračujú požadované normy a štandardy kladené na ochranu životného prostredia. Spoločnosť TCL dohliada na výrobné procesy pre úsporu energií, nahrádza nebezpečné substancie a vyhýba sa konfliktným materiálom a prvkom. Presadzuje ekologické obaly a plánuje zvýšiť objem a kvalitu programov recyklácie elektrických spotrebičov.

Tento rok TCL uvedie viac produktov energetickej triedy A, tým napomôže zákazníkom viesť udržateľný životný štýl. TCL Francúzsko navyše podporuje vedeckú expedíciu Polar Pod. Vedúcim expedície je významný francúzsky lekár a bádateľ Jean-Louis Étienne. Úlohou expedície je výskum Južného oceánu a poskytnutie cenných dát z výskumu a dlhodobého pozorovania výskumníkom, oceanológom, klimatológom a biológom. Ako sponzor expedície poskytuje TCL Francúzsko finančnú podporu celému tímu Polar Pod a bude navyše informovať o tejto jedinečnej expedícii celú verejnosť.

Pre inšpiráciu k jedinečnosti v živote – proaktívny, moderný, inovatívni a inteligentný

V duchu firemného sloganu Inspire Greatness chce TCL aj naďalej inšpirovať ľudí, aby prežili v živote skvelé okamihy. Život má byť totiž podľa TCL proaktívny, moderný, inovatívny a inteligentný.

TCL prináša ďalšie zážitky svojim zákazníkom aj vďaka svojim aktivitám, ktoré sa spájajú s významnými menami z oblasti kultúry, športu, herného sveta a zo sveta technológií. Spoločnosť je od roku 2018 globálnom partnerom Basketbalové asociácie FIBA a podporuje septembrové majstrovstvá Európy FIBA EuroBasket. Európsky fanúšikovia basketbalu budú môcť sledovať túto udalosť na svojich televízoroch doma. Majstrovstvá začínajú práve teraz a konajú sa v Nemecku, Taliansku, Gruzínsku a taktiež v Českej republike.

Ďalšia dlho očakávaná nadchádzajúca udalosť je zo sveta veľkého futbalu. TCL má úžasné novinky a predstavuje doplnený TCL Tím pre rok 2022. Nové sponzorované hviezdy sú Phil Foden (Anglicko), Raphaël Varane (Francúzsko) a nová vychádzajúca hviezda Pedri (Španielsko). TCL Tím pre rok 2022 prinesie nadšenie a zábavu na celom svete hlavne pri svetových športových udalostiach, a to na obrazovkách skvelých televízorov.

Značky: