Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL v rámci svojej interaktívnej expozície predstaví výhody životného štýlu, ktorý spája internet vecí a umelú inteligenciu (AI x IoT), technológiu Mini LED, audiovizuálne procesory, AR a naprieč kategóriami i ďalšie produkty spotrebnej elektroniky

TCL, vedúca značka spotrebnej elektroniky, bude opäť osobne na veľtrhu CES 2022. Svet spotrebnej elektroniky sa opäť po virtuálnom prevedení v roku 2021 schádza v Las Vegas. TCL predstaví svoje najnovšie zobrazovacie technológie, audiovizuálne procesory, televízory, monitory, mobilné zariadenia, okuliare pre AR a domáce spotrebiče. To všetko v svojom interaktívnom stánku na ploche 1 600 metrov štvorcových.

“Sme doslova nadšení, že sme späť na veľtrhu CES 2022 s jedinečnou interaktívnou expozíciou TCL a sme hrdí, že sme súčasťou tohoto dynamického odvetvia. Naše aktivity vkladáme do sloganu  #InspireGreatness a ako jedna z vedúcich svetových značiek spotrebnej elektroniky chceme ľudom každý deň pomáhať lepšie prežívať život, lepšie pracovať aj hrať sa, a to vďaka našim produktom a službám,” hovorí Juan Du, predsedníčka predstavenstva TCL Electronics.

Expozícia TCL na veľtrhu CES2022 predstaví technológie budúcnosti, najnovšie produkty a ukáže produkty v akcii priamo na mieste, návštevníkom umožní zažiť krásu, jedinečné výkony a funkcie displejov, soundbarov, mobilných zariadení, AR okuliarov a ukáže celý rad domácich spotrebičov, a dokonca kolekciu prototypov nových televízorov. V rámci inovácií technológií TCL sa taktiež predstaví umelá inteligencia pre hlboké učenie, ktorá zabezpečí novú úroveň zobrazovacích technológií. Stánok TCL #17017 nájdete v Central Hall, Las Vegas Convention Center, od 5. do 8.januára 2022.

TCL taktiež usporiada globálnu aj severoamerickú online tlačovú konferenciu a to dňa 4. januára 2022. Pre ďalšie informácie o živom streame kliknite sem.

Značky: