Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TCL integruje do svojich televízorov nevyhnutné herné funkcie podľa požiadaviek hernej komunity

Spoločnosť TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky a svetová dvojka medzi televízormi, prehodnocuje pojem zábavy a ponúka hernej komunite stále inovatívnejšie obrazovky a nekonečné možnosti hrania, ktoré im spríjemnia zážitky. Televízory TCL poskytujú pozoruhodnú úroveň výkonu – od temných tieňov a jasných odleskov až po sýte farby a rýchlu dobu odozvy pre mimoriadne pohlcujúci herný zážitok v 4K rozlíšení.

Videohry sa stali nevyhnutnou súčasťou modernej zábavy, ktorú si užíva široká škála hráčov, z ktorých každý má svoje vlastné preferencie a požiadavky. Aby spoločnosť TCL lepšie porozumela týmto potrebám, oslovila svojich zákazníkov a opýtala sa ich, čo je pre nich najdôležitejšie pri televízoroch. To umožnilo spoločnosti TCL integrovať rad funkcií, ktoré sú pre hráčov nevyhnutné, vrátane napr.:

  • Nízke vstupné oneskorenie: Televízory TCL, hlavne tie s funkciou „herného režimu“ (Game Master alebo Game Master Pro), majú nízke vstupné oneskorenie: znižuje sa oneskorenie medzi stlačením tlačidla na ovládači a zobrazením príslušnej akcie na obrazovke. To môže výrazne zlepšiť herný zážitok, hlavne v rýchlych hrách.
  • Najlepšia obnovovacia frekvencia: Väčšina televízorov TCL sa teraz dodáva s natívnou frekvenciou 144 Hz alebo dokonca 240 Hz v rozlíšení Full HD. To zabezpečuje plynulejší pohyb a citlivejšie hranie. To je výhodné hlavne pre žánre, ako sú strieľačky z pohľadu prvej osoby a závodné hry.
  • Rozlíšenie 4K: Mnoho televízorov TCL ponúka rozlíšenie 4K, ktoré poskytuje ostrý a detailný obraz. Pri hraní hier to môže viesť k pohlcujúcemu a vizuálne atraktívnejšiemu zážitku.
  • Podpora HDR a Dolby Vision Gaming: Televízory TCL sú vybavené podporou vysokého dynamického rozsahu (HDR), napríklad Dolby Vision alebo HDR10. HDR zlepšuje kontrast, presnosť farieb a jas hier, takže vypadajú živšie a realistickejšie. Pokiaľ ide o Dolby Vision, mení zážitok zo zábavy vďaka ultraživej kvalite obrazu – neuveriteľnému jasu, kontrastu a farbám a detailom, ktoré oživia zábavu.
  • Herný režim a automatický režim s nízkou latenciou (ALLM): Televízory TCL sú vybavené špeciálnym herným režimom a funkciou ALLM, ktorá automaticky prepne televízor do režimu s nízkou latenciou, keď zistí, že je pripojená herná konzola. Tým je zabezpečený najlepší výkon, bez toho aby ste museli ručne upravovať nastavenie.
TCL C805

Široká ponuka televízorov určených pre hráčov

Spoločnosť TCL reagovala na výzvu zákazníkov, ktorí sa rozhodujú medzi televízorom a monitorom na hranie hier. Pokiaľ si ceníte veľkú obrazovku a pohodlný, pohlcujúci, skvelý zvuk alebo hranie na gauči, je televízor vhodnou voľbou. Pokiaľ však dávate prednosť výkonu, súťaživému hraniu a rýchlejšej odozve, je lepšou voľbou herný monitor. Spoločnosti TCL sa podarilo spojiť oboje tým, že vo svojich televízoroch navrhuje celkové pohltenie veľkou obrazovkou a špičkový herný výkon. Spoločnosť TCL má neskutočne širokú ponuku televízorov pre hráčov, vrátane televízorov QLED a Mini Led, ktoré oživia hranie a pobavia za najlepších možných podmienok, vrátane :

  • Televízor TCL QLED 4K TV 55C745, ktorý získal ocenenie EISA „GAMING TV 2023-2024“, je najlepšou voľbou na hranie hier na najnovšej generácii konzol a počítačov. Kombinuje totiž veľkolepé farby QLED, kontrast Full Array Local Dimming a špičkový jas so všetkými najnovšími hernými funkciami. Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar a 240Hz Game Accelerator zvyšujú herný zážitok na novú úroveň. Vďaka tomu sa TCL 55C745 dokáže prispôsobiť akémukoľvek hernému zdroju. V spojení s technológiou AMD FreeSync sľubujúcou plynulé hranie pri takmer akejkoľvek snímkovej frekvencii môžu užívatelia očakávať ďalší prielom v oblasti počítačových a konzolových hier.
  • Televízor TCL 65C845 získal ocenenie „NAJLEPŠÍ MINI LED TV PRE DOMÁCE KINO 2023-2024“ udeľované agentúrou EISA za vynikajúcu audiovizuálnu kvalitu a softvérové funkcie, ktoré zabezpečujú vynikajúci výkon v akomkoľvek užívateľskom scenári. Televízor TCL C845 je založený na technológii podsvietenia Mini LED a QLED a je podporený algoritmami kvality obrazu AiPG 3.0. Vďaka tomu poskytuje vynikajúci výkon v oblasti kvality obrazu. A vďaka úrovni jasu 2000 nitov dosahuje obrazovka C845 S HDR vynikajúceho kontrastu.
  • TCL 55C805 je taktiež najlepšou voľbou pre hráčov. Kombinuje 5. generáciu Full Array Mini LED, QLED, 4K HDR Premium 1300 a 144Hz Motion Clarity Pro pre výkonne presný kontrast, ostrý a farebný obraz v HDR kvalite. Vďaka funkciám Game Master Pro 2.0, 144Hz VRR, Game Bar, 240Hz Game Accelerator a najnovším podporovaným formátom HDR je tento televízor TCL Mini LED tým najlepším spoločníkom na vychutnanie tých najlepších hier.
  • TCL 65C955 má 2 000 zón miestneho stmievania a maximálny jas a ponúka dokonalú rovnováhu medzi veľkou obrazovkou a výnimočnou kvalitou obrazu so špičkovým výkonom Mini LED a QLED. Jeho 120W audiosystém Onkyo a Dolby Atmos navyše ponúkajú výnimočný zvukový zážitok, ideálny pre hranie hier.
  • Televízor TCL QD-Mini LED TV X955 s bezprecedentným počtom viac než 5 000 zón miestneho stmievania a špičkovým jasom cez 5 000 nitov ponúka úroveň detailov a živosti, ktorá najnovšie definuje zážitok zo sledovania televízora aj hrania hier. Televízor TCL X955 je vybavený technológiou QLED, vďaka ktorej produkuje viac než miliardu farieb a rozsiahly 98% farebný gamut DCI-P3. Je poháňaný procesorom AiPQ 3.0 – s najnovšími vlastnými algoritmami umelej inteligencie spoločnosti TCL, ktoré ponúkajú optimalizovanú ostrosť, kontrast, podporu HDR, farby a pohyby v rôznych scénach. Okrem výnimočnej kvality obrazu ponúka X955 výkonný filmový zvuk a pôsobivý dizajn.
TCL C845
TCL C845

Herné partnerstvo na mieru: pozornosť venovaná spolupráci so spoločnosťou TCL

Spoločnosť TCL zaviedla stratégiu zamarenú na hranie hier na celosvetovej úrovni, s partnerstvami šitými na mieru v rôznych krajinách, kde je značka prítomná.

Spoločnosť TCL najnovšie definuje zábavu spojením technológie a predstavivosti a ponúka hráčom svet nekonečných možností prostredníctvom pohlcujúcich televízorov a funkcií, ktoré povyšujú herný zážitok na novou úroveň. Spoločnosť TCL sa nezastaví a bude aj naďalej rozvíjať svoje inovačné schopnosti, aby nakoniec uspokojila potreby všetkých hráčov.

Spoločnosť TCL je aj naďalej lídrom v oblasti technológií a inovácií, a preto sa hráči môžu spoľahnúť, že ich zážitky zo zábavy budú s televízormi TCL ešte lepšie. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako vám najnovšie produkty TCL môžu pomôcť užiť si váš obľúbený turnaj, navštívte www.tcl.com.

Značky: