Nová aplikácia oslavuje rok.

Telekom oznámil, že za rok od uvedenia novej vylepšenej Telekom aplikácie zdvojnásobil počet jej používateľov. Operátor k výročiu pripravil „mikulášske prekvapenie“ a vianočnú súťaž o skvelé ceny. Šancu vyhrať v nich môže získať každý priamo v appke.

V prípade Mikulášskej súťaže je potrebné, aby ste sa v piatok 6. decembra prihlásili do Telekom aplikácie. Hneď zistíte, či ste získali jednu zo 700 výhier. Ak nevyhráte na prvýkrát, skúsiť šťastie môžete znovu a to každú hodinu. Výhru sa môžete rozhodnúť venovať aj svojim blízkym a potešiť ich tak milým darčekom. Zoznam výhier v mikulášskej súťaži:

  • 1 Samsung Galaxy A40 s Lego stavebnicou z našej vianočnej ponuky
  • 20 kupónov na HBO GO do 31.1.2020
  • 8 kupónov na navigáciu Sygic na jeden rok
  • 10 kupónov na hudobnú aplikáciu Deezer na 2 mesiace
  • 161 kódov na denné neobmedzene dáta k paušálu Áno alebo Happy
  • 500 kupónov na internetovú televíziu Magio Go Premium na dva mesiace

Do konca decembra sa môžete zapojiť aj do veľkej vianočnej súťaže s bohatou nádielkou, v ktorej je možné vyhrať jedno zo štvorice zariadení:

  • Samsung Galaxy Note10
  • iPhone 11 64GB
  • Apple AirPods2 s nabíjacím puzdrom
  • Samsung Galaxy Buds

V aplikácii sa nesúťaží iba na Vianoce, ale po celý rok. Pravidelná súťaž sa koná v appke každý mesiac a ide o tipovaciu súťaž na súťažnú otázku, v ktorej vyhrá ten, kto je najbližšie k správnej odpovedi. Informácie o aktuálnej súťaži nájdete vždy priamo v mobilnej aplikácii v časti súťaž. Súťaž je veľmi obľúbená a zapájajú sa do nej každomesačne desaťtisíce zákazníkov. Telekom v súťažiach rozdal počas roka ceny v hodnote bezmála 8 tisíc eur.

Vianočnú súťaž nájdete už teraz v sekcii Akcie a súťaže – Súťaž o Apple a Samsung

Viac používateľov aj interakcií a unikátne benefity

Novú mobilnú aplikáciu začal Telekom postupne rolovať na zákazníkov minulý november. Všetci zákazníci mali novú aplikáciu k dispozícii od začiatku decembra 2018. V decembri 2019 teda nová appka Telekomu oslavuje svoj prvý rok. Za rok sa počet unikátnych používateľov aplikácie medziročne zvýšil až o 130% a počet interakcií a obrat sa za rok takmer strojnásobil.

Priemerný používateľ aplikácie žije v Bratislave alebo jej okolí, má 35 až 44 rokov a používa smartfón značky Samsung. Verziu pre operačný systém Android využíva 75% používateľov aplikácie a zvyšných 25% používa iOS. Aplikáciu využívajú rovnako muži (51%) aj ženy (49%) a najčastejšie ju navštevujú a používajú v utorok.

V Telekom appke sú dostupné aj rôzne špeciálne benefity, ktoré inde nenájdete. Medzi najpopulárnejšie za uplynulý rok patrili: dáta navyše k paušálu zadarmo, welcome drink na Magio pláži, dáta zadarmo pre bežcov Telekom Night Run, a tiež pravidelné súťaže o smartfóny, PlayStation, či elektrickú kolobežku.

Google Play
App Store

Stiahnite si aplikáciu Telekom

Zdroj: TS Telekom

Prečítajte si aj:

Majte svoje služby pod kontrolou s vylepšenou aplikáciou Telekom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit