Je to možné aj počas aktuálnej viazanosti.

Telekom oznámil, že od 16. apríla 2019 umožní všetkým používateľom s paušálmi Happy prejsť na paušál ÁNO a to aj počas aktuálnej viazanosti. Zmena nie je povinná, môžete sa sami rozhodnúť, či prejdete na ÁNO alebo ostanete na pôvodnom programe Happy.

Ako prejsť z Happy na ÁNO?

Zmena paušálu z Happy na ÁNO bez zmeny viazanosti nemá vplyv na platbu za akciový telefón či zariadenie. Pri prechode sa bude posudzovať iba jediná podmienka a tou je výška mesačného účtu za základný paušál. Pokiaľ máte výhodnejšiu sumu ako napríklad nižšiu cenu v Magenta 1, bude sa posudzovať práve táto suma so zľavou.

Mesačný poplatok by mal ostať po prechode na nový paušál ÁNO zachovaný alebo vyšší, napríklad pri prechode z Happy L za 29,99 € na ÁNO L za 30 €.

Zmenu je možné zrealizovať priamo v Telekom aplikácii alebo na predajni či telefonickej linke. V prípade Telekom aplikácie odporúčame ťuknúť na tento odkaz vo vašom mobilnom zariadení a zvoliť si jeho otvorenie v aplikácii Telekom.

Príklady prechodu na nové paušály

Prechod je atraktívny najmä pre používateľov vyšších paušálov. Pri prechode z Happy L na ÁNO L sa zmení dátový balík z 3 GB na 10 GB mesačne, z Happy XL na ÁNO XL zo 6 GB na 20 GB mesačne a z Happy Profi na ÁNO XXL zo 16 GB na 30 GB mesačne.

Zmysel má aj prechod z programu Happy XL volania na ÁNO L, kde ostávajú neobmedzené volania do všetkých sietí a objem dát stúpne z 1 GB až na 10 GB mesačne.

V prípade programu Happy M odporúča Telekom prechod na ÁNO M + 2 GB balíček dát spolu za 26 €.

Ešte väčšie nárasty dát v skupine Magenta 1

Ak ste v skupine Magenta 1, získate ešte viac dát – napríklad z Happy L na ÁNO L stúpne objem dát až päťnásobne, z 3 na 15 GB. Podobne sú na tom aj prechody v XL programoch – z Happy XL (6 GB) na ÁNO XL v Magenta 1 s 30 GB.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Telekom má nové paušály Áno, sľubujú dátovanie bez bariér (doplnené o video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit