Operátori spustili predobjednávky na nové vlajkové lode od Samsungu.

Od dnešného dňa si môžete predobjednať vlajkové lode Samsung Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra u všetkých operátorov, ktorí majú vo svojej ponuke aj smartfónové novinky. K predobjednávkam modelov Galaxy S20+ a S20 Ultra dostanete aj slúchadlá Galaxy Buds+ ako darček.

Telekom

Operátor Telekom spustil predobjednávky na Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra na tejto stránke. Svoj záujem o niektorú z nových vlajkových lodí môžete vyjadriť vyplnením formulára a zadaním kontaktného emailu a telefónneho čísla.

Telekom ďalšie informácie zatiaľ nezverejnil.

Orange

V Orangei si môžete predobjednať smartfóny Galaxy S20+ a S20 Ultra prostredníctvom tejto stránky.

V ponuke eshopu operátora už nájdete telefóny Galaxy S20 v modrej a šedej farbe, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Na príslušných stránkach eshopu si môžete skontrolovať ceny telefónov pre váš paušál.

O2

O2 ponúka možnosť predobjednať si telefóny Galaxy S20, S20+ alebo S20 Ultra prostredníctvom formulára na tejto stránke. Treba uviesť svoje meno, kontaktný email, telefónne číslo a zvoliť si žiadaný telefón.

Ďalšie detaily zatiaľ O2 nezverejnilo.

Pripomeňme, že ak si Galaxy S20+ alebo S20 Ultra predobjednáte od 11. februára do 8. marca, získate darček vo forme bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds+.

Zdroj: Telekom, Orange, O2

Prečítajte si aj:

Úplne všetko o Samsung Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra 5G (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit