Slovak Telekom reaguje na situáciu v Turecku a na znak spolupatričnosti nebude zákazníkom účtovať volania a SMS medzi Slovenskom a Tureckom. Platí to pre všetky mobilné volania a SMS z Turecka na Slovensko, zo Slovenska do Turecka, aj pre prichádzajúce roamingové hovory zo Slovenka v Turecku.

Táto zmena platí od 28. júna až do 6. júla pre všetkých zákazníkov Telekomu bez ohľadu na to, či využívajú paušál alebo predplatenú kartu, vzťahuje sa aj na zákazníkov predplatenej karty Juro. Zákazníkom sa služby prestanú účtovať automaticky. V prípade, ak by bola niektorým zákazníkom prevádzka spoplatnená, bude im spätne vrátená späť v kredite.

Tip: Čo sa deje v Turecku?

istanbul-letisko2_nowat

Počet obetí útoku na letisku v Istanbule vzrástol na 41, zranených je 239. Oznámil to istanbulský guvernér. Tento údaj podľa agentúry DPA nezahŕňa troch samovražedných atentátnikov, ktorí pri utorkovom útoku tiež zomreli. Medzi obeťami je najmenej 13 cudzincov. Podľa našich informácií nie je medzi nimi žiadny Slovák, ani občan EÚ. Predpokladá sa, že za ohavným činom je teroristická organizácia Daeš.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.