Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vyše štvrť milióna zákazníkov operátora Tesco mobile bude môcť ako jedni z prvých na trhu volať, SMS-kovať a surfovať na dovolenke v Európskej únii za ceny ako doma. Mobilný operátor totiž ruší roamingové príplatky predčasne už 13. júna 2017.

„Rovnako ako naši zákazníci, aj my veríme v jednoduchosť – a tú pre nás pri cestovaní po Európe predstavuje život bez roamingových príplatkov. V celej EÚ tak voláte za ceny ako doma, a to v predstihu už od 13. júna! Veď ide to aj jednoducho,“ uviedol Alexander Vlčko, marketingový manažér Tesco mobile.

Noví aj existujúci zákazníci operátora môžu napríklad s kartou Bodka volať či SMS-kovať len za 3,9 centa aj zo zahraničia v rámci EÚ – teda rovnako výhodne ako doma. Ak radi surfujete, nemusíte sa obmedzovať ani v zahraničí – celý objem balíčka máte k dispozícii bez príplatkov v EÚ. Výhodná cena volaní, SMS správ či dát navyše platí nielen v rámci samotnej Európskej únie, ale aj pri využívaní služieb v Lichtenštajnsku, Nórsku či na Islande.

Služba EÚ Roaming bude zákazníkom spustená automaticky, bez akýchkoľvek aktivačných poplatkov na všetkých programoch služieb, ktoré operátor poskytuje. Služba je určená na využitie počas dovoleniek a kratších ciest v rámci EÚ a riadi sa pravidlami stanovenými Európskou komisiou.

Z dovolenky napríklad v Taliansku, Chorvátsku či Grécku môžu zákazníci Tesco mobile volať svojim najbližším  len za 3,9 centa za minútu – teda rovnako výhodne ako doma a rovnako bez ďalších skrytých poplatkov,“ dodal Alexander Vlčko: „Práve vďaka jednoduchosti a užitočnosti služieb je Tesco mobile dlhodobo najodporúčanejším operátorom na trhu predplatených kariet.“

Predplatená SIM karta Bodka je dostupná v predajniach Tesco po celom Slovensku aj v e-shope na webovej stránke www.tescomobile.sk. Zákazník si ju tak pred odchodom na dovolenku môže pohodlne z domu objednať, aktivovať aj dobiť kredit. Doručenie SIM karty je navyše úplne zadarmo.

Služby značkového operátora môžu ľudia konzultovať aj s kvalifikovanými predajcami v 22 Tesco mobile prevádzkach v predajniach Tesco či osloviť kontaktné centrum, ktoré je k dispozícii 24 hodín sedem dní v týždni.

Značky: