Sú to rivali alebo kamaráti?

Doplnené: Spočiatku divne vyzerajúca „Photoshopová“ úprava na prvej fotke nie je až tak jednoznačná na tej druhej. Pravdepodobne ide o hoax a fotomontáž. Ďakujeme, nášmu čitateľovi Janovi F za upozornenie. Ak títo dvaja páni boli na spoločnej večeri, tak nie na prvej fotografii.

Tim Cook, CEO Apple, bol zachytený na fotografii s CEO Google, Sundarom Pichaiom v jednej z najlepších vietnamských reštaurácií v Sillicon Valley.

Pichai a Cook večerali v reštaurácii Tamarine v Palo Alto, dalo by sa povedať na neutrálnom území. Mimo teritória sídiel týchto obrovských spoločností.

Toto stretnutie pripomína to z roku 2010, kedy sa stretli Steve Jobs a Eric Schmidt, ktorý bol v tom čase CEO Googlu. Podľa fotografií to vyzerá na uvoľnenú debatu. Hoci v roku 2010 taká byť nemusela. Najmä keď sa v kruhoch fanúšikov Applu hovorilo, že Android vykráda nápady použité v iPhone. Vtedy Apple zažaloval nejedného výrobcu telefónov s Androidom. Možno sa pamätáte práve na veľký boj proti Samsungu a ich zariadeniam.

Zdroj: Cult of Mac

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.