Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Celý rok 2016 je v znamení osláv stého výročia založenia BMW.

Pre návštevníkov Ruska a miestnych fanúšikov bavorskej značky pripravilo BMW Group Rusko výstavu, ktorá je umiestnená v slávnom GUMe na Červenom námestí hlavného mesta. Hostí poteší do konca apríla.

Výročná výstava BMW v centre Moskvy je rozdelená do troch tematických častí: „Dedičstvo“, „Dynamika“ a „Technology“. Témy sú vizuálne prepojené a poukazujú tak na nepretržitý proces vývoja legendárnej značky. Expozícia je vybavená interaktívnymi inštaláciami navrhnutými tak, aby zoznámili návštevníkov s kľúčovými prvkami DNA značky BMW.

P90215084_lowRes_bmw-i8-at-gum-04-201_web2016_3_nowat

Prvá zóna „Dedičstvo“ sa skladá z dvoch exponátov. Koncept BMW 328 Hommage so symbiózou klasických a futuristických prvkov.

A klasický roadster BMW 328 vyrábaný v období od roku 1936 do roku 1940, s príslovečnou aerodynamikou a neuveriteľnou estetikou, ktorá do značnej miery vymedzila športové gény firmy. Model získal celosvetové povedomie vďaka úspešnej účasti na „24 Hodín Le Mans“ a opakovaným víťazstvám vo vytrvalostných pretekoch Mille Miglia.

V zóne „Dynamika“ sa predstavujú exkluzívne vozidlá BMW M4 Coupé a BMW radu 3 a BMW radu 5 v limitovanej edícii 100 Years Edition.

Záverečný blok výstavy je venovaný inováciám budúcnosti BMW. Symbolmi pokroku sú modely BMW i3, BMW i8 a nová vlajková loď BMW radu 7.

P90215067_lowRes_bmw-328-hommage-at-g_web2016_3_nowat

„Born Electric“ je sloganom pre BMW i3 a i8. Prvý model je jedným z najviac progresívnych automobilov našej doby a je schopný prekonať 160 kilometrov na jedno nabitie. Plug-in hybridné BMW i8 ukázalo, že žiadne prekážky pre BMW vývojárov neexistujú. Vrcholom inžinierstva značky je BMW radu 7, ktoré prezentuje kombináciu najnovšej technológie BMW Group a predstavu o nekompromisnom komforte a luxuse.

Výstava potrvá v obchodnom dome GUM až do konca apríla.

Značky: