Ak sa málo pohybujete, máte nadváhu, pijete veľa kávy, veľa solíte, fajčíte a k tomu v práci zažívate stresy, potom je čas na zmenu životného štýlu a pravidelné meranie krvného tlaku.

Tlakomer Omron M7 Intelli IT je spojený s mobilnou aplikáciou Omron Connect (Android aj iOS) a prinesie pohodlné monitorovanie krvného tlaku v pohodlí domova. To je aj záruka spoľahlivého merania tlaku. Mobilná aplikácia je s tlakomerom spojená cez Bluetooth. Smartfón sa potom stane zariadením, na ktorom prehľadne vidíte namerané výsledky, a to v graficky ľahko pochopiteľnej podobe. Vidíte aj históriu grafov s priemernými týždennými a mesačnými hodnotami, a to pre dvoch používateľov. Tlak môžete zmerať ale aj inej osobe.

Novinkou na tomto tlakomeri je úplne nový typ manžety, ktorá obsahuje pevnú zaoblenú časť a rieši tak najčastejšie problémy s presnosťou merania. Zelená LED informuje o správnom nasadení manžety. Obvod ruky by mal byť v rozsahu od 22 do 42 cm. Celkovo funguje tlakomer vynikajúco a zobrazenie výsledkov na smartfóne vám dáva dobrý prehľad o zdravotnom stave.

Cena: 89,90 €
Zapožičal: www.krvnytlak.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom novembrovom vydaní TOUCHIT č. 9/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.