Server TorrentFreak publikoval ďalší z rebríčkov najsťahovanejších filmov na sieti torrent.

Tri novinky v tomto týždni, obsadili rôzne časti rebríčka. Na prvom mieste je Furiosa: A Mad Max Saga. Príbeh hovorí období, kým sa Furiosa pridala k Mad Maxovi. Koho baví tento žáner, bude spokojný. Odporúčame aj starší snímok A Quiet Place (pozrite si na SkyShowtime), ktorý privolá príšery, keď vás budú počuť.

Film má aj pokračovanie s číslom II. Prečo ho spomíname? Pretože v júni Paramount vydá premiéru A Quiet Place: Day One. Podobne ako Furiosa, aj tu sa dostanete trochu vopred a v podobe filmu Tiché miesto, zistíte, čo bolo na počiatku a kde sa príšery reagujúce na hluk vzali.

Ďalšie dva filmy sú si podobné. The First Omen je o mladej žene, ktorá začne slúžiť cirkvi v Ríme avšak odhalí desivé sprisahanie. Tarrot je o skupine priateľov, ktorí porušia posvätné pravidlo čítania z tarotových kariet a tým vypustia na seba príšerné zlo.

PriečkaMinulý týždeňNázov filmuHodnotenie na IMDb
1(…)Furiosa: A Mad Max Saga7.9
2(2)Civil War7.4
3(1)The Fall Guy7.1
4(3)Atlas5.7
5(4)Godzilla x Kong: The New Empire6.3
6(5)Dune: Part Two8.8
7(…)The First Omen6.5
8(6)The Ministry of Ungentlemanly Warfare7.1
9(8)Ghostbusters: Frozen Empire6.2
10(…)Tarot4.8

Štatistiky sú orientačné na základe sťahovaní z BitTorrentu a podieľajú sa na nich rôzne formy filmov. Teda napríklad Web-DL, Webrip, HDrip, DVDrip, BDrip atď. Odporúčame aj rebríček na Netflixe.

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.