Server TorrentFreak publikoval ďalší z rebríčkov najsťahovanejších filmov na sieti torrent.

Trochu sa nám to rozbieha a tak tu máme štyri novinky v tomto týždni. Indiana Jones and the Dial of Destiny nezožal veľký úspech, aspoň v našich mikro končinách a nie je to objektívna vzorka. Jedna pani povedala je síce fajn, no aj tak je tu nemalé hodnotenie na úrovni 6,7. Pozrite si ho sami a posúďte, či mal Harrison Ford do tohto ísť alebo so cťou zanechať filmové plátno.

The Last Voyage of the Demeter vo forme historického snímku a nebezpečnej cesty z Karpát do Anglicka. Plachetnica Demeter musí s posádkou zvládnuť nástrahu, ktorú si prevážajú. Kreslené Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem je pre každého, kto sledoval Ninja Korytnačky v 90-tych rokoch a vyrastal pri nich. Ak ste mali aj samolepkový album, je to bonus navyše :-). Kto má rád horory, je tu The Boogeyman. Priemerné hodnotenie, no urobiť kvalitný horor je veľmi ťažké. Jeden z lepších bol napríklad Smile. Odporúčame a nájdete ho na Netflixe.

Štatistiky sú orientačné na základe sťahovaní z BitTorrentu a podieľajú sa na nich rôzne formy filmov. Teda napríklad Web-DL, Webrip, HDrip, DVDrip, BDrip atď.

PriečkaMinulý týždeňNázov filmuHodnotenie na IMDb
1(…)Indiana Jones and the Dial of Destiny6.7
2(1)Meg 2: The Trench5.3
3(…)The Last Voyage of the Demeter6.2
4(3)Spider-Man: Across the Spider-Verse8.8
5(…)Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem7.4
6(…)The Boogeyman6.0
7(2)The Flash7.0
8(4)Guardians of the Galaxy Vol. 38.2
9(5)Elemental7.0
10(7)No Hard Feelings6.6

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.