Anketa Mobil roka 2022 powered by O2, v ktorej spoločne s vami hľadáme tie najlepšie mobilné zariadenia na našom trhu, sa pomaly ale isto blíži do finále.

Teraz tak máte poslednú príležitosť vybrať tých najlepších z najlepších a zároveň vyhrať niektorú z hodnotných cien!

Pomyselné brány ankety sa oficiálne zatvárajú o polnoci 24. 2. 2023 a tak vám na odovzdanie vašich hlasov zostávajú doslova posledné dni. Dôvodov, prečo sa poponáhľať, je hneď 9 a my ich vám teraz podrobne predstavíme. Máte sa na čo tešiť!

Keďže doba pokročila, tentokrát už nehľadáme iba tie najlepšie mobilné telefóny, ale aj inteligentné hodinky, bluetooth slúchadlá, gadgety a mobilné aplikácie roka 2022. Aj v tomto roku spojili svoje sily tri významné slovenské médiá Fony.skTECHBOX a TouchIT, venujúce sa celému spektru zariadení. Zástupcovia redakcií spoločne vybrali pre každú kategóriu 8 nominácií, no víťazi sú už len na vás.

Hlasovaním v ankete získate vďaka O2 možnosť vyhrať parádny smartfón Samsung Galaxy A53 5G s ktorým vstúpite do sveta mobilných sietí 5. generácie po boku 120 Hz FHD+ sAMOLED obrazovky, batérie s výdržou dva dni a telom odolným voči vode a prachu. Fanúšikov kvalitnej hudby poteší možnosť vyhrať bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Buds 3 s až 40dB hybridným potláčaním hluku a výdržou až 32 hodín na jedno nabitie.

Ak sa vám pošťastí, o poriadok v domácnosti sa vám možno už čoskoro postará iRobot Roomba Combo j7+, v súčasnosti najvyspelejší robotický vysávač a mop 2v1 na svete, ktorý sa dokáže inteligentne pohybovať v priestore a tak nielen rozoznať podlahu od koberca, ale aj rozpoznať viac ako 80 bežných predmetov v domácnosti. O pozdvihnutie komfortu vo vašej domácnosti sa ale postará aj extra výkonný zvlhčovač vzduchu Stadler Form Karl vybavený technológiou Adaptive Humidity s inteligentnou reguláciou zvlhčovania vzduchu, ale aj s možnosťou jeho ovládania prostredníctvom mobilnej appky.

V ankete Mobil roka 2022 powered by O2 však môžete vyhrať aj ďalší skvelý smartfón, Motorola edge 30 ultra vďaka ČSOB Banke a aplikácii ČSOB SmartBanking. Na zdanlivo nekonečnej obrazovke s uhlopriečkou 6,67″ tak budete môcť mať v prípade výhry dokonalý prehľad o vašich financiách. Na tie vám pri používaní finančných aplikácií dokáže dohliadnuť aj komplexná ochrana Android zariadení v podobe jedného z troch balíkov riešení ESET Mobile Security, spolu s ktorými je v hre aj 1x riešenie ESET Family Security, vďaka ktorému môžete udržať v bezpečí všetky zariadenia vo vašej domácnosti.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Hlasovať v ankete Mobil roka 2022 powered by O2 sa oplatí. Každým hlasom v ankete za vás prispejeme sumou päť centov na dobrú vec a peknému banskobystrickému projektu Neónka pošleme päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1 000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

A keď už budete očami skúmať stránky Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež v archíve pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už 16 rokov vyvíja a formuje.

Prečítajte si aj: