Vybrali sme pre vás štyri netradičné únikové hry, pri ktorých sa zaručene zabavíte. Každá z nich je výnimočná svojim prevedením ako aj miestom kde sa odohráva.

Divný autobus

Každý z nás má veľa príhod z ciest autobusom. Otravný sused, nekonečné zápchy, alebo zlý vodič. Čo tak poschodový autobus plný tajných miest, indícií a rébusov z ktorého budete musieť vystúpiť v časovom limite? Divný autobus je úplne nová escape hra v Bratislave. Zoberte si partiu kamarátov, rezervujte si miesta v divnom escape buse a príďte si vyskúšať túto absolútne jedinečnú jazdu.  Táto escape hra je určená pre všetkých, ktorý majú radi bezpečný adrenalín na netradičných miestach. Garantujeme vám, že na túto cestu autobusom nikdy nezabudnete!

Escape hra v uliciach Bratislavy!

Divná Bratislava je exteriérová escape hra, ktorá sa odohráva v reálnych uliciach Bratislavy. Jej súčasťou sú prvky klasickej escape hry, či už sledovania indícií, hľadanie kľúčov a lúštenie kódov. V prvej časti hráči chodia po najznámejších pamiatkach Bratislavy a hľadajú indície. Ak si myslíte, že Bratislavu dobre poznáte, radi vás presvedčíme o opaku. Už zo samotného názvu je jasné, že indície a miesta na ktoré sa dostanete, nebudú notoricky známe, ale budú do určitej miery divné. Alebo, to naopak, budú miesta, okolo ktorých chodíte každý deň, doteraz ste si ich nevšimli a napriek tomu sa k nim viažu zaujímavé historické fakty, udalosti, alebo osobnosti.

Do rúk dostanete mapku, aby ste vedeli ktoré ulice sú zapojené do hry, ruksak a prvé indície ktoré je potrebné rozlúštiť. V ruksaku je niekoľko priečinkov zamknutých na číselný kód. V každej časti hry máte možnosť jeden číselný kód a pomocou neho otvoriť ďalší priečinok ruksaku. Keď hráč úlohu úspešne splní, otvorí kódový zámok a dostane sa k ďalšej úlohe a indíciám. Ich cieľom je nájsť miestnosť (pivnicu), kde sa nachádza klasická escape hra, ktorú v druhej fáze musia úspešne zvládnuť. Podstatnou informáciou je aj to, že v tejto hre je dovolené skutočne všetko. Znamená to, že nie je zakázané používať mobil, internet, pýtať sa sprievodcov, alebo volať známym. Internet môže niekedy pomôcť, ale súčasne aj zamotať hlavu. Celú hru by ste mali zvládnuť do troch hodín.

Pošlite ho do väzenia!

Ak hľadáte pre svojich priateľov netradičný darček, máme pre vás jeden tip. Pošlite do basy!  Bude mať 80 minút na to, aby sa z tejto escape hry Divná basa dostal živý a zdravý. Najlepšie bude, ak si zoberie na pomoc aj vás, či vašich priateľov. O zábavu a netradičné zážitky máte postarané. Stačí si vybrať vhodný termín a zábava sa môže začať.

Tajomný dom otvára svoje dvere!

Divný dom s vŕzgajúcou povalou, tajomnými zvukmi prichádzajúcimi zo všetkých strán. To nie je fantázia, ale skutočný dom do ktorého vás pozývame. Zatvoríme vás do neho a budete mať hodinu na to, aby ste vďaka svojej šikovnosti unikli. My vám to budeme sťažovať mnohými logickými úlohami, skrýšami, úlohami, alebo hlavolamami. Obľúbená escape hra Divný dom je pripravená na svojich nových hostí. Stačí si zobrať partiu dobrých priateľov. My vám garantujeme zážitok z ktorého budete chcieť uniknúť!

www.zazito.ooo

Značky: