Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nový meshový systém Deco X50-4G pre inteligentné domácnosti s pripojením 4G LTE. Ten bravúrne zvládne vytvoriť Wi-Fi sieť a pokryť mobilným internetom aj tú najodľahlejšiu domácnosť alebo firmu.

Nadštandardná rýchlosť a dokonalé pokrytie

Silný Wi-Fi signál v každom kúte domova či firmy nie je samozrejmosťou. S jednotkou Deco X50-4G je možné tento nedostatok jednoducho napraviť bez toho, aby boli potrebné káble. Výkonná 4G brána spoločne s Wi-Fi 6 rýchlosťou 2 402 Mbit/s (5 GHz) a 574 Mbit/s (2,4 GHz) celoplošne pokryje požadovaný priestor. Technológia TP-Link Mesh umožňuje ľahké zdieľanie 4G internetového pripojenia a zaručuje perfektný signál tam, kde je treba. K tomu stačí iba SIM karta mobilného operátora s vhodnou 4G tarifou.

Mesh systém TP-Link Deco X50-4G disponuje vyspelými funkciami, ktoré zaistia ideálne Wi-Fi pokrytie. To bude priamo prispôsobené konkrétnym potrebám vašej domácnosti alebo firmy.

Systém Deco X50-4G s podporou technológie 4G Cat6 s prichádzajúcou rýchlosťou internetu až 300 Mbit/s a technológia Wi-Fi 6 s rýchlosťami až 3 Gbit/s umožňuje neobmedzené používanie internetu. Bez problémov tak možno pracovať s aplikáciami s veľkou dátovou spotrebou, sledovať filmy v Ultra HD kvalite, hrať hry online alebo uskutočňovať nerušené videohovory.

Internet vždy a všade

Wi-Fi Mesh systém Deco X50-4G predstavuje moderné pripojenie, ktoré umožňuje užívať internet aj tam, kde to doteraz bolo problematické – na chatách, chalupách, farmách alebo v skladoch. Jednotka zaisťuje bezproblémovú inštaláciu a dobre priepustnú sieť, vďaka ktorej je možné vysokorýchlostný internet používať prakticky neobmedzene na viacerých zariadeniach, ktorých môže byť pripojených až 150. Pre dokonalé pokrytie väčších priestorov je možné umiestniť viac spolupracujúcich jednotiek, pričom jedna zaistí signál až na 250 metrov štvorcových. Potom sa používateľov mobilný telefón, notebook alebo tablet automaticky a bez meškania pripojí k najrýchlejšej dostupnej jednotke.

Kompatibilita a jednoduché nastavenie

Výhodou takéhoto riešenia je aj fakt, že sú spolu všetky jednotky Deco kompatibilné, takže je možné existujúcu sieť rozširovať a spravovať cez mobilnú aplikáciu Deco. Aplikácia je dostupná v češtine aj slovenčine a s jej pomocou užívatelia bez problémov zvládnu nastavenie krok za krokom.

Vlajková loď

Alternatívne je možné pre veľké priestory využiť nový systém Deco XE75 Pro zložený z troch jednotiek, ktoré pokryjú až 670 metrov štvorcových. Systém pracuje na Wi-Fi 6E, dosahuje gigabitové rýchlosti a zvládne pripojenie až pre dve stovky prístrojov súčasne.

Silné zabezpečenie

Štandardom modelov od TP-Linku je silná úroveň zabezpečenia prostredníctvom technológie TP-Link HomeShield. Tá prináša vyspelé funkcie na ochranu siete a internetu vecí. K tým patrí ochrana siete, rodičovská kontrola či technológia QoS (Quality of Service).

Kľúčové vlastnosti Deco X50-4G:

  • Stabilné a rýchle 4G+ pripojenie všade tam, kde je to potrebné, poskytuje pokrytie signálom Wi-Fi 6 s technológiou Mesh.
  • Dvojpásmová Wi-Fi sieť s technológiou Wi-Fi 6 a rýchlosťou 2 402 Mbit/s (5 GHz) a 574 Mbit/s (2,4 GHz).
  • Plynulé prepínanie medzi jednotkami pri pohybe pripojeného zariadenia.
  • Ultranízka latencia s rýchlejšou odozvou v priebehu videohovorov alebo online hier.
  • 3 gigabitové porty v jednej jednotke.
  • Perfektné zabezpečenie siete prostredníctvom technológie TP-Link HomeShield.

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/deco/deco-x50-4g/

Značky: