Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW pokračuje v tradícii a je už po ôsmy krát oficiálnym vozidlom Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary, ktorý začal v piatok 1. júla a potrvá do soboty 9. júla.

Spoločnosť BMW Group bude na festivale prítomná nielen svojimi vozidlami, ktoré budú zabezpečovať prepravu významných osobností, ale aj v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi úplne novo pojatým BMW Lounge umiestneným na novej adrese na Divadelnom námestí. V ňom bude po celý čas festivalu pripravených niekoľko vozidiel a mnoho ďalších zaujímavostí.

BMW Lounge.

BMW Group si pre návštevníkov festivalu pripravila v novo zrekonštruovanom Secesnom paláci na adrese Divadelné námestie 1 unikátny BMW Lounge, v ktorom bude predstavená nielen stratégia značky, ale aj ešte pred oficiálnym uvedením na slovenský trh najnovšie modely BMW i7 a BMW X1.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia MINI a BMW Motorrad, pre ktorých bude pripravená BMW Motorrad zóna na čele s BMW R 18 Classic a BMW CE 04. Zaujímavosťou bude aj vystavenie testovacieho prototypu BMW radu 7 s tzv. ťažkou kamuflážou. Presne takto kamuflované vozidlá sa totiž budú už čoskoro testovať v novom Vývojovom centre pri Sokolove, ktoré BMW Group v Karlovarskom kraji stavia. Bokom ale nezostane ani pre BMW typická radosť z jazdy. Hostia si budú môcť vyskúšať špeciálny Sim Racing simulátor a súťažiť tak o BMW M4 Cabrio na víkend, alebo sa registrovať na testovacie jazdy s rôznymi modelmi BMW a MINI priamo v rámci festivalu. Jedným z testovacích vozidiel bude BMW i4, Auto roku 2021/22 v Českej republike. Na treťom poschodí budovy je otvorená DSC Gallery s verejne a zadarmo dostupnou galériou moderného umenia.

BMW Lounge je prístupný po celý čas konania Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary (1. – 9. júla 2022) v časoch od 10 do 18 hodín.

Adresa: Divadelné námestie 1, Karlovy Vary

Značky: