Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder v oblasti sieťových technológií spomína na svoje úspechy a s optimizmom pozerá do budúcnosti.

Tajwanská spoločnosť Zyxel dnes vo svojej centrále v technologickom parku Hsinchu Science Park slaví tridsať rokov existencie. Od svojho založenia v roku 1989 sa pôvodná firma rozrástla do skupiny dcérskych spoločností Zyxel Communications, Zyxel Networks, MitraStar Technology, ZyFlex Technologies a Ardomus Networks, ktoré spadajú pod materskú spoločnosť Unizyx Holding Corp. Osláv nazvaných Go 30, Beyond Possibility, ktoré začínajú propagáciami nových produktov a celosvetovými kampaňami na sociálnych sieťach, sa zúčastnia všetci zamestnanci materskej spoločnosti Unizyx.

Rovnako ako legendárne garážové startupy z kalifornského Silicon Valley i spoločnosť Unizyx mala skromné začiatky, pretože jej príbeh sa začal písať v malom byte v tajwanskom meste Taoyuan. Hoci bol internet pred tridsiatimi rokmi ešte v plienkach, Dr. Shun-I Chu už vtedy videl obrovské obchodné príležitosti na trhu sieťových produktov a v roku 1989 založil spoločnosť Zyxel. Výsledkom jeho podnikavosti a vášne pre technologické inovácie bol prvý „tri v jednom“ modem na svete, ktorý integroval dátovú, faxovú a hlasovú komunikáciu. Vývoj tejto revolučnej technológie, ktorá ohromila celý svet, spoločnosti trval len o niečo viac než dva roky.

Po celú dobu svojej existencie majú spoločnosti spadajúce pod Unizyx za cieľ nepretržite rozširovať svoje pôsobenie na zahraničných trhoch. Vďaka špičkovému výskumu a vývoju a najmodernejším technológiám, ku ktorým v histórii spoločnosti patrili riešenia pre dial-up pripojenia a fixné širokopásmové, optické širokopásmové a mobilné širokopásmové technológie, spoločnosť Unizyx zanechala nezmazateľnú stopu na 150 trhoch celého sveta. Holdingová spoločnosť tiež postupne rozšírila svoju zákaznícku základňu o malé a stredne veľké organizácie a tiež o domácich užívateľov.

Unizyx je prvou tajwanskou spoločnosťou, ktorá úspešne vyvinula riešenie pre cloudovú správu sietí (Nebula) a softvérovo definovanú sieť WAN (Nebula SD-WAN). Tieto riešenia dokazujú, že tajwanské sieťové technológie prispievajú k rýchlejšej digitálnej transformácii malých a stredne veľkých organizácií. Spoločnosť svoje technologické skúsenosti uplatňuje tiež v oblasti bezpečnostných riešení a patrí medzi niekoľko málo tajwanských výrobcov schopných vyvíjať sieťové firewally a bezpečnostné služby.

Jej produkty nedávno obdržali niekoľko prestížnych medzinárodných cien za dizajn, ako napr. nemecké ocenenie iF Design Award a Red Dot Award a japonskú cenu Good Design Award. Udelené ocenenia odrážajú záväzok spoločnosti predvídať rýchle sa meniace potreby užívateľov a svedčí o tom, že spoločnosť Unizyx prepojením technologických inovácií a intuitívneho estetického dizajnu mení svet.

„Tridsiate výročie predstavuje veľmi dôležitý míľník,“ poznamenáva Gordon Yang, generálny riaditeľ spoločnosti Unizyx. „Po celú dobu existencie spoločnosti je kľúčom k jej úspechu tímová práca. To, čo nám umožnilo dosiahnuť vedúcu pozíciu v našom odvetví, nie je len dostatok chytrých a kreatívnych mozgov, ale predovšetkým schopnosť harmonickej spolupráce. Už od svojho založenia v byte Dr. Chua je spoločnosť verná svojim piatim základným hodnotám, ktorými sú dôraz na zákazníkov, inovácie, rýchlosť, čestnosť a zdieľanie s ostatnými. Tieto piliere nám umožnili udržať si v uplynulých troch desäťročiach našu synergiu. V posledných rokoch spoločnosť prechádza transformáciou spočívajúcou v investíciách do nových technológií a v reorganizácie. Sme presvedčení, že tieto dôležité zmeny nám umožnia v ďalších 30 rokoch dosiahnuť ešte lepších výsledkov.“

Značky: