Hotel Set**** sa nachádza veľmi blízko zimného štadiónu a v priamom prepojení s Národným tenisovým centrom. Ide o štvorhviezdičkový hotel, ktorý ponúka 26 izieb v 6 kategóriách od jednolôžkových až po apartmány. Vďaka jeho polohe ho môžu využívať nielen fanúšikovia športu a návštevníci koncertov, ale aj biznis klienti, ktorí ocenia práve samoobslužný portál hotela, ktorý prináša množstvo výhod. Hotel Set**** má veľké podzemné parkovisko a napriek tomu, že je v centre mesta, je zasadený do tichého prostredia v ktorom si pobyt skutočne užijete.

 

Výhody samoobslužného portálu

Po rezervácií dostane klient potvrdzovací e-mail, ktorý obsahuje informácie o jeho ubytovaní, spolu so situačnou mapou hotela a heslom do samoobslužného portálu, v ktorom si môže upravovať svoju rezerváciu. Do samoobslužného portálu sa dostane z akéhokoľvek zariadenia pripojeného do internetu (mobil, počítač, tablet) pričom stránka je responzívna a prispôsobí sa potrebám displeja.

V samoobslužnom portáli si môže hosť spravovať svoju rezerváciu. Môže si urobiť on-line check-in, nahlásiť svoj presný čas príchodu, vďaka čomu bude mať už svoju izbu po príchode pripravenú na ubytovanie. Jediné čo urobí personál hotela je, že skontroluje správnosť vyplnených údajov a odovzdá hosťovi kľúč. Cez samoobslužný portál je možné meniť aj termín rezervácie či zadať špeciálne požiadavky na ubytovanie, aby bol na ne personál hotela pripravený.

Rovnako jednoduché je to aj s odubytovaním. V samoobslužnom portáli si môže hosť skontrolovať svoj účet, v prípade potreby upraviť údaje o spoločnosti (pokiaľ má byť účet vystavený na spoločnosť) a rovno ho aj zaplatiť.

Viac informácií o Hoteli Set**** a možnostiach ubytovania nájdete na www.hotelset.sk.

Značky: