Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny moto g – moto g32, ktorý je stvorený pre zábavu. Toto zariadenie posunie vaše filmy, relácie a hry na novú úroveň. Moto g32 má plynulý FHD+ displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz v kombinácii s dvoma stereo reproduktormi, vyladenými technológiou Dolby Atmos®. Takisto disponuje neuveriteľne výkonným procesorom a pokročilým systémom troch fotoaparátov, ktoré zachytia každý okamih, na ktorom záleží.

moto g32 osvieži vašu perspektívu vďaka 6,5” FHD+ ultraširokouhlému displeju, ktorý vám poskytne ostrý obraz a zároveň pohodlne padne do ruky, s pozoruhodne jasnými detailmi bez pixelácie vďaka rozlíšeniu Full HD+. Navyše s obnovovacou frekvenciou až 90 Hz si vychutnáte aktualizácie obrazovky, ktoré sú rýchlejšie a plynulejšie ako u typických smartfónov.

Zdroj: Motorola

Pokiaľ ide o streamovanie, hranie hier a hudbu, ponorte sa do plnšieho, viacrozmerného zvuku pri počúvaní s vylepšenými basmi, čistejšími vokálmi a ešte väčšou čistotou pri vyššej hlasitosti.

Pre získanie pôsobivo čistých záberov pri akomkoľvek svetle a zachytenie každého okamihu je moto g32 vybavený 50 Mpx systémom troch fotoaparátov s výkonným 50 Mpx snímačom hlavného fotoaparátu. S technológiou Quad Pixel si užijete 4x lepšiu citlivosť na svetlo než štandardné pixely, vďaka čomu získate ostrejšie a živšie fotografie. Funkcia režimu ultra-res tiež umožňuje zachytiť jasné vonkajšie fotografie s dokonalými detailmi, aj keď je vonku jasné svetlo.

Pokročilý systém troch fotoaparátov je doplnený 8 Mpx ultraširokouhlým zadným fotoaparátom, ktorý zachytí 4x viac ako štandardný objektív. Vďaka tomu je ideálny pre skupinové fotografie. Ultraširokouhlý zadný fotoaparát je kombinovaný so snímačom hĺbky na automatické rozmazanie pozadia, takže fotografovanie profesionálne vyzerajúcich portrétov už nemôže byť jednoduchšie. A so špecializovaným 2 Mpx makro fotoaparátom sa môžete dostať bližšie k akcii a zachytiť každý detail.

Aby ste držali krok s vašimi potrebami v oblasti zábavy, moto g32 je poháňaný osemjadrovým procesorom Snapdragon® 680, ktorý zvyšuje výkon vášho zariadenia bez ohľadu na to, čo robíte. Táto mobilná platforma, vytvorená pre multimediálne prehrávanie, ponúka optimalizované hranie hier, brilantné fotografie, plynulé streamovanie a bohatý zvuk – po celý deň, každý deň. Zariadenie je tiež dodávané s nabíjaním TurboPower™ 30, takže môžete získať hodiny energie už za pár minút.1

dostupnosť a cena

moto g32 vo verzii 6/128GB bude na Slovensku dostupný v septembri s odporúčanou cenou 249 eur.

Značky: