Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

CyberPower predstavuje rad cloudových kariet, ktoré ľahko zaistia cloudovú správu pre systémy UPS

Spoločnosť CyberPower, popredný svetový výrobca záložných napájacích riešení, predstavuje rad cloudových kariet Cloud Card Series, ktorý umožňuje vzdialené monitorovanie a správu prostredníctvom zabezpečeného webového portálu alebo mobilnej aplikácie, a to jednoduchým pridaním UPS systémov do správy PowerPanel® Cloud.

Rozširujúce karty Remote Cloud Card Series ponúkajú káblový aj bezdrôtový variant (RCCARD100 resp. RWCCARD100), ktorý sa hodí do rôznych sieťových prostredí.

UPS systémy sa tak potom do cloudu pridávajú jednoducho pomocou mobilnej aplikácie PowerPanel® Cloud. Pre užívateľov s káblovou ethernetovou sieťou je pridanie konkrétneho UPS ešte jednoduchšie, pretože stačí naskenovať QR kód umiestnený priamo na karte. V prípade bezdrôtovej verzie je potrebné v aplikácii vyplniť nastavenie Wi-Fi a UPS je potom dostupný cez vzdialenú kontrolu.

Hardvérová inštalácia samotnej karty je vďaka plug-and-play otázkou minúty. Užívateľ ju jednoducho vsunie do zadného pripraveného slotu, aj za plnej prevádzky, zaistí skrutky a je hotovo. Jednoduchá je aj aktualizácia firmvéru, a tak je možné udržiavať systém stále aktuálny.

Ku karte je navyše dodávaná bezplatná 3-ročná licencia pre pripojené systémy UPS k používaniu cloudovej služby PowerPanel®.

Rad cloudových kariet CyberPower pre vzdialený prístup je užitočný doplnok, ktorý je pre užívateľov hodnotnou investíciou, aby si mohli vyskúšať cloudové monitorovanie a správu systémov UPS.

Karty je možné inštalovať do všetkých UPS CyberPower produktových radov OR, OLS alebo PR.

Kľúčové vlastnosti Remote Cloud Card Series:

  • Pripojenie RJ45/anténa (Wi-Fi – 802.11b/g/n)
  • PowerPanel® App (zadarmo na 3 roky)
  • PowerPanel® Cloud (zadarmo na 3 roky)
  • Správa UPS cez cloud
  • QR kód pre jednoduché nastavenie (verzia s RJ45)
  • Plug-and Play inštalácia
  • Pasívne chladenie, tichý chod

Bližšie špecifikácie produktov

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.