Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinky v ponuke značky GENESIS podporujú formáty Android, Asus Rog Ally, iOS, Mac, Nintendo Switch, PC a Steam Deck. Vyšší model Mangan 400 ponúka aj bezdrôtové pripojenie

Dva nové gamepady značky Genesis Mangan 400 a Mangan 300 reagujú presne a spoľahlivo na každý tvoj pohyb, čo zabezpečuje omnoho dynamickejšie a citlivejšie hranie. Mangan 400 poskytuje voľnosť pohybu vďaka bezdrôtovému pripojeniu Bluetooth 5.0, ktoré ti umožní hrať až na vzdialenosť 10 metrov, zatiaľ čo Mangan 300 ponúka stabilné káblové pripojenie, ideálne pre tých, ktorí si cenia priame odozvy. Oba modely sú kompatibilné s mnohými obľúbenými hernými platformami, vrátane PC, Nintendo Switch®, Steam Deck®, Asus ROG Ally® a mobilných zariadení so systémom Android. Model Mangan 400 sa navyše pripája taktiež k systému iOS.

Gamepady Genesis Mangan 400 a Mangan 300 sa vyznačujú možnosťou personalizácie vďaka výmenným predným panelom, ktoré umožňujú prispôsobiť vzhľad ovládača individuálnemu štýlu každého hráča. Špeciálne puzdro poskytuje ovládaču ochranu pri preprave a odolná konštrukcia s podsvetnými tlačidlami vyrobenými technológiou Double Injection zaručuje dlhotrvajúce pohodlie a odolnosť aj pri intenzívnom hraní. Ovládače Mangan 400 a Mangan 300 sú k dispozícii v troch farbách: čiernej, bielej a červenej, čo dáva hráčom možnosť vybrať si verziu, ktorá najlepšie vyhovuje ich vkusu. Ku každej súprave je navyše dodávaný jeden prídavný čelný panel s futuristickou čierno-zelenou grafikou.

Cena a dostupnosť

Bezdrôtový gamepad Genesis Mangan 400 je dostupný prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za cenu od 39 EUR vo farebných variantoch čierna, biela alebo červená.

Gamepad Genesis Mangan 300 je dostupný prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za cenu od 32 EUR vo farebných variantoch čierna, biela alebo červená.

https://genesis-zone.com/product/mangan-400-black
https://genesis-zone.com/product/gamepad-genesis-mangan-300-for-pc-switch-mobile-black

Značky: