Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hľadáte smart hodinky, ale doteraz ste nenašli tie pravé, ktoré by boli dokonalou súhrou vlastností ako po stránke vzhľadu, tak aj funkcií?

S novinkou Watch Fit 2 od Huawei už sa nemusíte rozhodovať – predstavuje totiž skvelý doplnok na športové ihrisko aj bežecké trate, a pritom by sa tieto hodinky nestratili ani na prehliadkovom móle. Navyše, vďaka batérii s 10-dňovou výdržou sa na ne môžete naozaj spoľahnúť.

Huawei Watch Fit 2 boli vytvorené špeciálne pre mladých používateľov, ktorým nie je móda ľahostajná. Preto bola pre dizajnérov jednou z priorít zaistiť, že budú mať hodinky okrem zaujímavých funkcií aj atraktívne a štýlové spracovanie. Výsledkom tohto snaženia sú tenké, elegantné a ľahké hodinky, ktoré vystihujú vkus a charakter moderných ľudí.

Vzhľad na mieru vašej osobnosti

Na prvý pohľad zaujmú hodinky výrazným, zaobleným AMOLED HD displejom. Ten navyše prichádza so zlepšením v podobe 18,6% zväčšenia oproti predchádzajúcej generácii. Displej je tak oveľa prehľadnejší, a navyše vďaka vysokému rozlíšeniu, sýtym farbám a živému obrazu ponúka naozaj pohlcujúci zážitok z ich používania.

Okrem toho sa dajú hodinky ľahko prispôsobovať, a tak dokážu dokonale vystihnúť osobnosť aj náladu každého nositeľa. Na výber je tiež celý rad štýlových ciferníkov, s ktorými môžete popustiť uzdu svojej individualite. Nechýba ani nový ciferník, ktorý umožňuje importovať do smart hodiniek fotografie z vášho telefónu, takže na zápästí môžete nosiť svoje najcennejšie spomienky.

Nové smart hodinky prichádzajú rovno v dvoch variantoch. Siahnuť môžete po verzii Active s pohodlným silikónovým remienkom alebo po verzii Classic s elegantným koženým remienkom. V rámci edície Active môžete vyberať z dvoch farebných variantov, a to Deep Tarnish s Midnight Black silikónovým náramkom a Gold so Sakura Pink silikónovým náramkom. Edícia Classic prichádza vo farbe Moon White a jednofarebným koženým náramkom. Inteligentný systém vám navyše umožňuje ľubovoľne remienky vymieňať, takže hodinky ľahko zladíte s akýmkoľvek outfitom.

Zvládnite každú športovú výzvu

To, že Huawei Watch Fit 2 vyzerajú skvele, je len malá časť toho, čo hodinky ponúkajú. Po strane športu sa môžete tešiť na mimoriadne zážitky spolu s 97 tréningovými režimami, od behu a jazdy na bicykli až po tanec a extrémne športy. K čo najlepším športovým výkonom vám potom pomôže osobný tréner s animáciou a zvukom, ktorý vás prevedie celkom siedmimi rôznymi tréningovými programami – beh vonku aj v hale, jazda na bicykli vonku aj v hale, plávanie v bazéne aj vo voľnej vode a tiež skipping.

Bežcov hodinky potešia najmä svojim personalizovaným bežeckým programom, ktorý pomáha sledovať vaše pokroky. Využíva index bežeckých schopností (RAI) od spoločnosti Huawei, ktorý zanalyzuje výšku, vek, hmotnosť, kondíciu a bežecké skúsenosti užívateľa, a na základe toho zostaví tréningový plán na profesionálnej úrovni. S tým, ako sa budete zlepšovať, sa návrhy automaticky upravujú, takže máte istotu, že progres bude vždy výzvou, a hodinky vám pomôžu dosiahnuť vytýčené ciele.

Malé vychytávky, veľký zážitok

S týmito šikovnými hodinkami je cvičenie nielen produktívnejšie, ale aj zábavnejšie. Jednou takou zábavnou novinkou je funkcia pre import a export trasy, ktorá umožňuje zdieľať mapu ubehnutých trás s priateľmi, a dokonca ich následne vyzvať, aby si trasu sami vyskúšali. Vďaka tomu môžete pretekať so svojimi priateľmi na rovnakých trasách, aj keď každý v iný čas.

V rámci aplikácie Zdravie (Huawei Health) je ďalej k dispozícii množstvo nástrojov na zlepšenie vašej celkovej kondície, s pomocou ktorých budete ľahko aktívny po celý deň. Medzi ne patria napríklad výzvy na dosiahnutie čo najvyššieho počtu krokov denne, upozornenie ohľadom spánku rovnako ako sledovanie stresu a menštruačného cyklu.

Užite si nielen letné mesiace s Huawei Watch Fit 2

Všetky tieto športové funkcie sú zabalené v jedných tenkých, štýlových, múdrych hodinkách. Získajte aj vy tie svoje a presvedčte sa o tom na vlastnej koži. Na Slovensku sú v predaji u maloobchodných predajcov od 20. júna vo variante Midnight Black a Sakura Pink za 139 eur, Elegant White za 159 eur a Silver Steel za 199 eur.