Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V priebehu augusta sa knižnica Geforce NOW postupne rozšíri o 34 titulov vo štvrtkových programoch GFN, z ktorých 13 pribudlo už tento týždeň.

Legenda pokračuje

24. augusta vychádza dlho očakávané pokračovanie populárnej kombinácie fantasy RPG a stratégie King’s Bounty. Členovia GeForce NOW sa budú môcť ponoriť do sveta King’s Bounty II v deň vydania. A ak si hru predobjednajú v službe Steam, môžu sa tešiť aj na exkluzívne vývojárske bonusy. V najbližších týždňoch sa na GeForce NOW objavia aj ďalšie očakávané tituly ako Humankind a NARAKA: BLADEPOINT.

Do zoznamu podporovaných hier tento týždeň mieri aj populárna stealth adventúra zo stredovekého Francúzska A Plague Tale: Innocence. Navyše je počas nasledujúcich siedmich dní k dispozícii zadarmo v obchode Epic Games Store.

Medzi ďalšie zaujímavé tituly tohto týždňa patrí postapokalyptické RPG Death Trash (Steam), nezávislá scifi stratégia Starmancer (Steam) a adventúra Tales of the Neon Sea (Steam).

Bezplatný obsah

Tento mesiac prichádza aj s novým obsahom pre niektoré z najobľúbenejších podporovaných free-to-play titulov. Členovia sa môžu tešiť na nový obsah v hrách Apex Legends a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Apex Legends: Emergence, najnovšia sezóna mimoriadne populárnej free-to-play hry od spoločností Respawn a EA, bola spustená 3. augusta a prináša novú legendu s názvom Seer, zbraň, Battle Pass a niekoľko aktualizácií máp.

Hra Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zase predstavila nový časový herný režim, výzvu na odomknutie Nomad Hive Mind a ďalšie nové funkcie. Druhá sezóna šiesteho ročníka odštartovala špeciálnou udalosťou „Rainbow Six Siege: Obmedzenie. V novom hernom režime s názvom „Zničenie hniezda“ sa hráči ocitnú na mape konzulátu, ktorý ovládol parazit Chiméra. Členovia GeForce NOW sa môžu zapojiť do hry Containment do 24. augusta.

Celý blog je k dispozícii TU.
Nové hry v rámci aktuálneho GFN Thursday:
Ďalšie hry pribudnú počas augusta: