Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei spúšťa valentínsky festival aplikácií, v ktorom môžete vyhrať zaujímavé ceny. Hrá sa o zariadenia od výrobcu a poukážky na obľúbené aplikácie. Stačí si stiahnuť a nainštalovať niektorú z vybraných aplikácií v obchode AppGallery.

Odmeny za sťahovanie aplikácií

Huawei spustil špeciálnu valentínsku kampaň, ktorá motivuje k inštalácii užitočných aplikácií v obchode Huawei AppGallery. A keďže na Valentína nechce byť nikto sám, exkluzívnym partnerom kampane je najväčšia zoznamka na Slovensku, Pokec.sk. Aplikáciu Pokecu stiahnete z obchodu AppGallery a je plne integrovaná pre HMS (Huawei Mobile Services – mobilné služby Huawei).

AppGallery je predinštalovaný na všetkých smartfónoch Huawei, pričom v najnovších modeloch, tzv. HMS smartfónoch, nahrádza Google Play. Od svojho globálneho spustenia v roku 2018 stihol vypracovať na celosvetovo tretiu najpopulárnejšiu platformu pre aplikácie. Nájdeme v ňom už vyše 100-tisíc aplikácií a ich počet rastie každým dňom.

Pribúdajú aj aplikácie od slovenských vývojárov či určené pre slovenských používateľov. Svoje aplikácie v ňom majú aj všetky veľké slovenské banky, nechýbajú prepravné či navigačné aplikácie, rovnako ako appky mobilných operátorov a populárne herné tituly.

O čo sa hrá?

Za inštaláciu vybraných aplikácií teraz môžete vyhrať niektorú z vecných cien alebo poukážok. Konkrétne sa hrá o:

  • 5x smartfón Huawei P40 lite
  • 7x bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 3i
  • 500x Huawei kupón v hodnote 2 eur, uplatniteľný na nákup aplikácií v AppGallery pri nákupe nad 10 eur
  • 3 000x voucher na prémiovú službu Pokec PLUS v aplikácii Pokec.sk na 13 dní, platný do 30.4.2021
  • 1000x voucher na aplikáciu Tinder, platný do 31.7.2021

Zdroj: Huawei

Ako to funguje?

Stačí stiahnuť ktorékoľvek tri aplikácie, zahrnuté do kampane, prostredníctvom obchodu AppGallery. Následne kliknutím na okno kalendára s aktuálnym dátumom odkryjete cenu za aktuálny deň. Zobrazí sa vyskakovacie okno, kde zakliknite Vyžiadať. Možnosť sťahovať aplikácie a uplatniť výhru v kalendári máte každý deň počas trvania akcie.

Inštaláciou aplikácií môžete každý deň odkryť v kalendári jeden zo symbolov: Huawei kupón, voucher partnerskej aplikácie zapojenej do akcie (Pokec a Tinder), alebo srdiečko.

Zbierajte srdiečka a vyhrajte smartfón alebo slúchadlá

V prípade zobrazenia kupónu a voucheru vyhrávate daný voucher automaticky – výhra sa uloží priamo vo vašom Huawei účte v sekcii Odmeny. Platnosť výherných voucherov a kupónov je časovo obmedzená.

Ak v kalendári odkryjete symbol srdiečka, máte šancu hrať o jednu z hlavných cien – 5x smartfón Huawei P40 lite alebo 7x bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 3i. Stačí v priebehu trvania akcie nazbierať dostatočný počet srdiečok. Ak nazbierate 7 srdiečok, hráte o smartfón Huawei P40 lite. Pre výhru slúchadiel je potrebné nazbierať 6 srdiečok. Po nazbieraní dostatočného počtu srdiečok nezabudnite vyplniť formulár s kontaktnými údajmi.

Ceny budú rozdané podľa zásady – kto prv príde, ten prv berie. Zapojiť sa do kampane a možnosť vyhrať máte od pondelka, 1. februára do nedele, 14. februára.

Značky: