Originálna slovenská aplikácia Droppie, ktorá je založená na geolokácii a fotkách, si už stihla získať desaťtisíce používateľov po celom svete a vytvoriť takzvané dropy po celej zemeguli. To, že jej používanie prináša ľuďom zábavu, tvorcom aplikácie ale nestačilo, a tak sa rozhodli ponúknuť im ešte niečo lepšie: Droppie Rewards. Odmenou za používanie aplikácie sú nákupy, jedlo a pitie zadarmo vo vybraných podnikoch v Bratislave.

Dať si hranolky alebo chladené pivo v tomto teple a ešte k tomu zadarmo je vďaka Droppie Rewards reálne. Ako funguje odmeňovanie prostredníctvom aplikácie Droppie? Tak, ako by ste na bežnej ceste po meste mohli naraziť na cudzí drop, narazíte teraz na zľavové kupóny od známych a obľúbených podnikov či značiek. Aplikácia Droppie rozbieha spoluprácu s novootvorenou Zónou by Refresher, populárnym Regal Burgerom a mnohými ďalšími. Stačí sa objaviť pred jednou zo spomenutých prevádzok a o pár minút nato si používatelia môžu vychutnávať Redbull shot, najlepšie bratislavské hranolky, espresso na dunajskej promenáde, či vstup do klubu – všetko samozrejme bez vytiahnutia vlastnej peňaženky. Drop sa objaví v telefóne a užívateľ aplikácie ho len ukáže obsluhe v podniku.

droppie_reward_nowat

Chceme odmeniť používateľov Droppie a dať im to, čo majú radi. Zadarmo. Do poslednej verzie Droppie sme implementovali funkciu, prostredníctvom ktorej zbierajú body za svoju aktivitu v aplikácii. A my práve týchto používateľov chceme odmeňovať a motivovať formou Droppie Rewards, ktoré skutočne stoja za to. Zatiaľ platia Droppie Rerwards v podnikoch v Bratislave,“ vysvetľujú spoluzakladatelia aplikácie Marek ŠándorMartin Herman.

Droppie šíri svoje krátke virálne videá z produkcie Synecektv prostredníctvom sociálnych sietí, napríklad na Instagrame ich nájdete pomocou hashtagu #DroppieRewards. Okrem toho sa nemusia cítiť ukrátene ani majitelia Androidov. Aplikácia, ako aj jej všetky výhody, bude onedlho dostupná aj pre nich. Aj obyčajná prechádzka mestom sa tak razom môže zmeniť na spontánne spoznávanie ľudí a vyústiť v zábavné situácie vďaka jednoduchým fotkám vytvoreným mobilom.

Čo je Droppie?

Droppie je sociálna sieť s pôvodom na Slovensku, ktorá funguje na základe geolokácie. Používatelia „dropujú“ svoje fotky na určitých miestach, kde si ich ostatní zase môžu „vyzdvihnúť“. Vyzdvihnutie fotky, ktoré vám smartphone oznámi pomocou push notifikácie, môže znamenať nadviazanie komunikácie medzi dvomi používateľmi, alebo sa ich komunikácia môže hneď skončiť. Droppie je nezáväzná aplikácia určená na spestrenie bežných dní, spoznávanie nových ľudí a originálne využitie vlastných fotiek. Momentálne je Droppie dostupné len pre majiteľov telefónov iPhone, ale už čoskoro budú môcť jej výhody využívať aj majitelia Androidov.

A ak ste ešte nemali príležitosť vyskúšať, čo všetko aplikácia Droppie ponúka, stiahnuť si ju môžete tu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.