Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

K romantickému valentínskemu večeru neodmysliteľne patrí hudba.

Obľúbené lovesongy môžete počúvať so svojou drahou polovičkou vďaka štýlovým bezdrôtovým reproduktorom Sony SRS-X11. Sú dostupné v niekoľkých farbách, a tak skvelo doplnia váš interiér a podčiarknu atmosféru sviatku zamilovaných.

Sony SRS-X11

Prenosný minireproduktor SRS-X11 v podobe malej kocky vás prekvapí mohutným zvukom. Dva pasívne žiariče vytvárajú príjemné hlboké dunivé basy, i napriek tomu, že je dizajn reproduktoru až nápadne subtílny. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu, alebo aj pomocou káblov, môžete reproduktor používať s počítačom, telefónom či tabletom de facto, kde si spomeniete, a užívať si tak stereofónny zvuk až dvanásť hodín.

K ešte intenzívnejšiemu počúvaniu nabáda funkcia párovania dvoch reproduktorov dokopy, čím sa znásobí sila zvuku. Zaobstarajte si teda jeden pre seba a druhý napríklad pre partnera či partnerku.

Spolu si tak užijete podstatne viac zábavy.  Kocka o rozmeroch 61 x 61 x 61 mm a hmotnosti 215 g sa vám bez problémov zmestí do dlane či do vrecka a s dodávaným silikónovým pútkom ju môžete vziať kamkoľvek pohodlne so sebou. Hravý minireproduktor je dostupný v ružovom, červenom, bielom, modrom a čiernom variante.