Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Verbatim predstavila unikátny externý pevný disk so vstavanou čítačkou na SD karty, ktorá používateľom umožňuje pohodlný presun dát z SD kariet na pevný disk alebo na počítač. Po zapojení do notebooku sa tento pevný disk s čítačkou objaví ako dve separátne úložiská, čím umožní používateľom presúvať priečinky z SD karty v čítačke na úložisko na pevnom disku alebo na notebook a naopak.

Pevný disk Verbatim Store ‚n‘ Go USB 3.0 s čítačkou na SD karty v kapacite 1 TB je dostupný spoločne s pamäťovou kartou Premium Verbatim SDHC Memory Card v kapacite 16 GB. Pre ešte väčšie zabezpečenie disku je k dispozícii aj zálohovací softvér Nero Backup, ktorý je určený na zálohovanie vášho notebooku či PC. Balenie navyše obsahuje aj softvér na úsporu energie Green Button, ktorý zabraňuje „točeniu“ pevného disku, keď sa práve nepoužíva a tým dochádza k zvýšeniu efektivity a k úspore energie.

Prenosný pevný disk Store ‚n‘ Go má napájanie typu USB 3.0 a je spätne kompatibilný s ľubovoľnými portami USB 2.0 na vašom PC či notebooku. Zariadenie nevyžaduje pre výkon žiadnu externú formu operácie; jednoducho sa zapojí a funguje.

Pevný disk Store ‚n‘ Go USB 3.0 s čítačkou na SD karty má odporúčanú maloobchodnú cenu 77,99 eur v kapacite 1 TB spoločne s pamäťovou kartou Premium Verbatim SDHC 16 GB (referenčné číslo produktu: 53421). Verzia s kapacitou 2 TB príde na trh v nasledujúcich mesiacoch.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.