Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Verbatim rozšíril svoje portfólio produktov na ukladanie dát uvedením trojice nových zariadení do vrecka, ktoré umožňujú, aby sa dáta pohodlne ukladali, zdieľali a streamovali prostredníctvom vysokorýchlostného pripojenia medzi inteligentnou elektronikou, ako sú tablety s operačným systémom iOS a Android, ďalej potom smartfóny a notebooky.

„Jednou z najčastejších výčitiek cielených na smartfóny a tablety Apple a Android je relatívne nízka vnútorná úložná kapacita, ktorú základné modely ponúkajú. Uvoľniť kapacitu pritom môže byť náročné, obzvlášť keď ste na cestách alebo mimo dosahu pripojenia na internet. Zavedenie najnovšieho radu kompaktných zariadení Verbatim na ukladanie dát ponúka firemným a domácim používateľom pohodlnejší a cenovo dostupný spôsob, ako rozšíriť kapacitu bez nákladov na investície do vyšších špecifikácií smartfónov alebo tabletov“, vysvetľuje Chris Chalder, Business Development Manager spoločnosti Verbatim EUMEA.

MediaShare Wireless Mini

Verbatim MediaShare Wireless Mini je miniatúrna verzia streamovacieho Wi-Fi zariadenia, ktoré bolo úspešne uvedené na trh v roku 2014. Ak je do zariadenia vložená microSD pamäťová karta, stane sa bezdrôtovým USB diskom, ktorý umožňuje zálohovanie a prenos dát. Vstavaný Wi-Fi vysielač umožňuje používateľom prístup k obsahu microSD karty a zdieľať alebo streamovať dáta (fotografie, hudbu a video) s až 5 zariadeniami naraz (napríklad s tabletmi/smartfónmi s operačným systémom iOS alebo Android). Pri plnom nabití cez šikovne vstavaný USB konektor umožňuje produkt až 3 hodiny nepretržitého používania, a môže sa nabíjať aj počas používania.

Disk iStore ‚n‘ Go Lightning

Verbatim iStore ‚n‘ Go Lightning je robustný vysokorýchlostný flash disk v kovovom puzdre, ktorý zvyšuje kapacitu pamäte pre zariadenia Apple iPhone, iPod a iPad vďaka zabudovanému Lightning konektoru. Produkt dostupný v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB je ideálny na prístup, zálohovanie a zdieľanie dát medzi PC vybaveným USB portom a mobilným zariadením Apple – obzvlášť keď pripojenie na internet nie je k dispozícii. Zariadenie prichádza so šnúrkou spojenou s ochranným krytom a umožňuje používateľom pripojenie kľúčenky.

Flash disk Store ‘n’ Go Dual USB

Nový flash disk Verbatim Store ‚n‘ Go Dual USB je schopný rýchlo a ľahko prenášať súbory medzi mobilným zariadením alebo notebookom vybaveným konektorom USB-C a iným notebookom alebo počítačom s konektorom USB-A bez nutnosti pripojenia k Wi-Fi sieti. Disk dostupný v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB môžu používatelia okamžite pridať ako úložisko k telefónu alebo tabletu s podporou USB Type-C, a tým získať väčší priestor na zachytenie viac fotografií, videonahrávok alebo na inštaláciu ďalších aplikácií. Jednoduché nastavenie, ktoré môžete meniť priamo na svojom mobilnom zariadení, umožňuje nahrávať video a ukladať fotografie alebo hudbu priamo na USB disk. Praktická šnúrka udržiava viečko priviazané k jednotke a umožňuje používateľom pripojiť kľúčenku.

CENY A DOSTUPNOSŤ

Produkty sú dostupné v Európe od augusta 2016, Verbatim MediaShare Wireless Mini stojí 25,99 eura. Verbatim iStore ‚n‘ Go Lightning kúpite za 39,99 eura (16 GB), 45,99 eura (32 GB) a 57,99 eura (64 GB). Disk Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Flash stojí 19,99 eura (16 GB), 29,99 eura (32 GB) a 44,99 eura (64 GB).

Značky: