Instagram pravidelne pridáva nové vylepšenia, aby sa stal viac populárnym. Nová funkcia živého videa 2v1 mu k tomu značne dopomôže.

Živé vysielanie medzi Instagram Stories si všimol už asi každý, kto túto aplikáciu využíva. Doteraz mohla vysielať len jedna osoba naraz, teraz ale prichádza zmena a sociálna sieť sa rozhodla spustiť novú možnosť živého vysielania dvoch osôb. Služba tak ponúka nový rozmer zábavy. Novinku môžu využiť napríklad blogeri na robenie živých rozhovorov dvoch ľudí, ktorí nie sú v blízkosti seba.

Vysielanie živého videa ostalo stále jednoduché. Keď chcete pridať druhú osobu do videa, tak to spravíte pár klikmi, rovnako aj odstránenie osoby, či pridanie novej osoby. Celé to funguje aj počas už existujúceho živého vysielania. V prípade toho, že sa druhá osoba pripojí, tak sa obrazovka rozdelí na dve časti. Nevýhodou tejto novinky je asi len to, že umožňuje vysielanie iba dvoch osôb.

Od zavedenia živých videí uplynul už skoro rok. Funkciu medzičasom použili milióny ľudí po celom svete. Novinka je od tohto týždňa dostupná pre všetkých s operačnými systémami Android a iOS a aplikáciou vo verzia 20 a vyššie.

Google Play
App Store

Zdroj: Instagram Press

Značky: